Bardzo fajne przepisy na dania dla dziecka, niebanalne Gotowanie dla mojego Brzdąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to gratulacje :-)Odkopię temat bo muszę się pochwalić... Zakończyłam karmienie piersią - nie było aż tak źle przy odstawianiu małego od cyca ;-) Pępowina odcięta
gratulacjeOdkopię temat bo muszę się pochwalić... Zakończyłam karmienie piersią - nie było aż tak źle przy odstawianiu małego od cyca ;-) Pępowina odcięta
estragon, u nas było podobnie, lilka nosila malutkie rozmiary a teraz coraz czesciej zakladam jej 80, juz widze po niej ze toszke przybrala chociaz z jedzeniem nie szalej, to i Karolek się rozkreci
no to gratulacje :-)
to ile czasu już nie karmisz?
a podajesz mm?
a u nas 80 na mega topie.... 86 czesto jest za wielkie.....ło matko....rozmiar 80 to u nas już dawno sie kurzy. Aktualnie gramy 92.....
Dzis mała bez cycka zasnela, i nawet sie nie domagała może w koncu sie uda ja odstawic......