reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie piersią i nie tylko

a u nas 80 na mega topie.... 86 czesto jest za wielkie.....
i jakie to dziwne, nasze dzieci praktycznie tyle samo wzrostu mają, mój dokładnie 81 cm (mierzyłam go kilka dni temu)
a bluzy 86 tylko z H&M są dobrze, reszta za krótkie rękawy ma, więc na 92 muszę szukać, z kolei spodnie 80 są na styk, a 86 jeszcze za wielkie :no:

reklama
i jakie to dziwne, nasze dzieci praktycznie tyle samo wzrostu mają, mój dokładnie 81 cm (mierzyłam go kilka dni temu)
a bluzy 86 tylko z H&M są dobrze, reszta za krótkie rękawy ma, więc na 92 muszę szukać, z kolei spodnie 80 są na styk, a 86 jeszcze za wielkie :no:

:-D to u nas odwrotnie. Jagoda nosi spodnie 86 i 92, a bluzki 80 lub 86 :tak:

estragon, biostymine kupuje sie w aptece.. to jest w takich jednorazowych ampulkach jak zastrzyki.. odlamujesz gorna czesc i delikatnie wlewasz na lyzeczke... i mamy tak zalecone: 10 dni ampulek, 10 dni przerwy.. potem znowu 10 dni ampulek i znowu 10 dni przerwy.... i tak na razie do konca roku...

krewetka, pisalas wyzej ze z jedzeniem kiepsko, wiec dlatego napisałam tez do Ciebie..;-)

reklama
alcia1 to ty dużego faceta masz :tak:
ja ciuszki 92/98 gromadzę na przyszły rok, teraz młody śmiga w rozmiarze 80/86.

Do góry