reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
a kiełbasa śląska 6???

bo u nas szynka z szynki i bez wstrzyknietych wypelniaczy kosztuje koło 40 PLN...
nie wiem po ile śląska bo nie kupuje
i nie wierzę że ta za 40 nie ma wypełniaczy
gdybym kupiła żywą świnię to wtedy miałabym pewność że nie ma wypełniaczy

aureolcia zazwyczaj kupuje schab który kosztuje 26zł a jak jakiś czas temu pytałam o szynkę to ok 30zł:tak:
u mnie schab pochodzenia polskiego bez kości kosztyje max 20zł

może ja w złych sklepach kupuje :confused:

gdzie wy mięso kupujecie :confused:

no kurcze, szynka to schab, schab to szynka?? czy się mylę??
jeśli szynka to schab to ceny u mnie w okolicach 20 PLN za kg...

reklama
Hej laski, u mnie na tablicy na fajsie pojawiło się takie info:

Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła

Wiecie coś na ten temat więcej?

Do góry