reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Estragon, no to widać mamy takie same wagowo Dzieciaczki :-) A Twój pewnie już zasuwa, co? Mój jak dotąd opanował do perfekcji czołganie się, więc może jak ruszy z kopyta, a nawet dwóch, to pewnie i apetyt mu wzrośnie, choć nie narzekam na jego jedzenie, tylko te diabelne grudki mu przeszkadzają, ale będę twarda i łatwo się nie poddam, a co!!!!;-)
Strega, wierzę, że i Ty znajdziesz sposób na swojego Mateuszka! Może wspólnymi siłami zwyciężymy niegrudkowych uparciuchów! :-) A na komentarze innych nie zwracaj uwagi!!!! Rób tak, jak czujesz, a z pewnością będzie dobrze!!!!:tak:

reklama
A mój je jak baletnica a i tak udka są "galante" :tak:

Kurde muszę się przyznać, że dziś zachowałam się jak wyrodna mać, zapomniałam dać dzieku jeść przez 8 godzin :-(. Zjadł rano kaszkę, po 12 obiad - wszystko dała mu mama. Potem wróciłam z pracy i młody był zmęczony, więc usnął na 1,5 godziny a później normalnie zapomniałam :sorry: Jasiek z tych co to się upomną dopiero jak mu cukry spadną do masy krytycznej. Zdziwiłam się, co on taki wściekły koło 20 i dopiero mnie oświeciło. Niezła jestem co? :sorry2:

wiem że głupie pytanie, przepraszam z góry - ale : JAK SIE GOTUJE OWSIANKĘ???
Juz kilka razy slyszalam ze mamy dzieciom na sniadanie daja.

gotuje sie platki owsiane na wodzie a po odcedzeniu zalewa mm. sa tez gotowe kaszki owsiane. starszym dzieciom mozna ugotowac platki na zwyklym krowim mleku.

reklama
wiem że głupie pytanie, przepraszam z góry - ale : JAK SIE GOTUJE OWSIANKĘ???
Juz kilka razy slyszalam ze mamy dzieciom na sniadanie daja.
ja jadam codziennie na dukanie owsiankę
gotuję szklankę mleka, dodaję 3 łyżki otrębów owsianych i zalewam połową szklanki mleka, ale ja nie dziecko;)

Do góry