majka20001
Fanka BB :)
wiolan - no prawdopodobnie tak, no i o siebie to ja sie nie martwie bo moge nawet i 24/24 walczyc z laktatorem, tylko mi chodzi o dziecko, jak dzieciaczki znoszą odstawienie .... i jak dlugo placza za cycusiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na to pytanie każda dziewczyna odpowie ci inaczej, bo każde dziecko jest innewiolan - no prawdopodobnie tak, no i o siebie to ja sie nie martwie bo moge nawet i 24/24 walczyc z laktatorem, tylko mi chodzi o dziecko, jak dzieciaczki znoszą odstawienie .... i jak dlugo placza za cycusiem...
no ja bym chciała chociaż przy nocnym zostac, ale mam brać leki przeciwtarczycowe i niestety zaszkodziłyby jagodce.... po trzech tygodniach bede miała zmniejszoną dawkę do minimum i wtedy juz bede mogłą... tylko sie zastanawiam bo czytałam że nawet na małej dawce powinno się dziecku co jakis czas sprawdzić poziom hormonów czyli jakies ryzyko jest.... buuu.... a może są tu dziewczyny które miały lub mają nadczynność?
dziękuję za odpowiedzi