N
nataliak
Gość
alcia skoro juz je chrupki to sprobuj teraz z chlebkiem a potem rozgotowanym ryzem i makaronem a nastepnie z marchewka i brokulem ugotowanymi na tyle miekko zeby nie trzeba bylo gryzc tylko rozmemlac dziaslami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to też nie dużo, bo jest długi, mój ma 75 cmPewnie dużo się rusza i coraz większe ma zapotrzebowanie! A 8,5kg, to wcale nie tak dużo! Mój waży prawie 10kg, ale ma 84cm, więc tylko udka ma bardziej okazałe (po mamusi) ;-)
Strega, a może to chłopcy o imieniu Mateusz tak mają, co???
a z mojego dziecka zrobił się ostatnio niesamowity żarłok brzuszek zapuścił i taki tłuściutki mi się wydaje, wczoraj ważyliśmy się w fitess clubie i wygląda, że waży ok. 8,5 kg. Wczoraj drugi dzień z rzędu na kolację zjadł 250 ml kaszki (tzn 210 ml mm+ 3 łyżki kaszki). Poza tym mam wrażenie, że 220 ml obiadku to za mało, dostaje później jeszcze zupkę, ale i tak wydaje mi się, że nie dojada. W każdym razie od paru dni apetyt ma nieziemski, je więcej niż ja.