tysia123
Fanka BB :)
dziś rano Tomek dostał 2 łyżeczki jajecznicy :-)
wziąl do buzi i zrobił MNIAM, MNIAM :-)
u nas wszystko jest mniam mniam. Łącznie z mlekiem z piersi - potrafi przerwac ssanie i powiedziec "mniam mniam"
moje dziecko mi zawsze robi obciach w sklepie, jak przechodzimy obok półki ze słoiczkami krzyczy na cały sklep :niam niam!
poza tym wchodzi do kuchni- krzyczy niam niam, otwieram półkę z jego jedzeniem- krzyczy niam niam. Jakby zawsze głodny był
Usmialam się, fajnie to musi wygladac
Jak Wasze Dzieciaczki jedzą inne konsystencje niż papki? Nie wiem, jak mam nauczyć Mateusza, by chciał je jeść. Jak tylko poczuje grudkę, to mi się krztusi i ma odruch wymiotny i stanowczo zaciska buźkę przed kolejną łyżeczką. A grudeczki, to głównie malutkie rozdrobnione warzywa! Nic wielkiego! Macie jakieś pomysły?
pewnie ze jemy, bbaaaaa, jak nic w zupie nie pływa do poigryzienia to nie zje ;/ Sprobuj tak jak dziewczyny mowia dac zwykle chrupki kukurydziane, a do zupe powoli dodawac grudki. Powodzenia.
Druga zupa po krupniku, którą Dżon pożrał) - jarzynowa)
gratulacje U nas jarzynowa jez jest mniam mniam zwłaszcz\a taka gotowana przez moja mame
Nikita dzięki za zainteresowanie, Leon nie je już praktycznie nic innego poza jogurtem, sliwkami i morelami i dziś znowu byl płacz przy kupie
Leon teraz ma takie twarde kupy czy zawsze tak miał?