reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

jak próbuję na siłę to pluje tylko

znam to, znam :sorry2:

a jeden posiłek więcej mu przemycić?, bo jak ma określone ilości w jednej porcji, to wiadomo, ze trudno to zmienić na większe. Albo może spróbuj powoli mu rozrzedzać to mleko, codziennie zmniejszaj ilość o pół miarki, aż do wody dojdzie - już sama nie wiem :dry:

reklama
chyba zacznę z tym rozrzedzaniem właśnie..
bo przemycić, to może i bym dała radę jakąś kanapkę między posiłkami, ale wtedy mi przed snem mniej zje..

mój plan na dziś, to przed kąpielą gęsta kaszka, po kąpieli mm, ale mniejsza ilość około 130 ml i w nocy też może mniej, może 150 ml, bo teraz dostaje 170 ml

coś czuję, że trzeba bedzie się nauczyć gotować ogórkową skoro to jedyne lekarstwo, śliwki gerbera w ilości 2 słoiki dziennie nie zrobiły na nim wrażenia, nawet zmieszane z jogurtem naturalnym

Wczoraj zrobiłam zupki w dwóch wersjach i pomroziłam w słoiczkach. Zamierzam teraz spróbować zrobić jakieś 2 danie, a dziś na deserek zaserwuję chyba pieczone jabłuszko. :tak:

Katagorka ,Aga na pewno Was nie pociesze ale moj Wiki jadl mleko w nocy do ok 2 lat,nic nie pomagalo:wściekła/y:nie bylo mleka bylo darcie normalnie syrena strazacka.
Trzymam kciuki zeby u Was bylo inaczej:-)

reklama
Katagorka ,Aga na pewno Was nie pociesze ale moj Wiki jadl mleko w nocy do ok 2 lat,nic nie pomagalo:wściekła/y:nie bylo mleka bylo darcie normalnie syrena strazacka.
Trzymam kciuki zeby u Was bylo inaczej:-)

wiesz tak sobie myslę z jednej strony chyba dobrze że je( ona mleko . kszke i jogurciki serki twarozki uwielbia- nabial to hit!) bardziej bym sie martwiła jakby wcale nie chciala jeść.. i widac że rośnie dziewczyna długa jest

Do góry