N
nataliak
Gość
a na swoim mleku dalabys rade zrobic kaszke? jesli tak to sprobujcie 'zdrowy brzuszek'.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
własnie dałam mojemu dzieciu bebilon 2 HA bosze co to za pasudztwo......średnio smakuje tez Lence....ale przynajmniej plam na buzi nie ma !
nie na swoim raczej nie :-(a na swoim mleku dalabys rade zrobic kaszke? jesli tak to sprobujcie 'zdrowy brzuszek'.
oo własnie przed chwilą to samo na głownym wkleiłam heheArtykuł o słoiczkach, niestety dość pobieżnie napisany ale może komuś się przyda (szczególnie kwestia o doprawianiu do smaku...): Słoiczku odkryj się - Żywienie - Mam dziecko - Onet.pl Dziecko
niecałe 2 tygodnie temu wklejałam ten artykuł i w "linkach..."Artykuł o słoiczkach, niestety dość pobieżnie napisany ale może komuś się przyda (szczególnie kwestia o doprawianiu do smaku...): Słoiczku odkryj się - Żywienie - Mam dziecko - Onet.pl Dziecko
ja tez podaje chlebek, ale sam środek, tak do pomemlania
aga to już zakończyliście wprowadzanie glutenu?bo chleb to chyba gluten?
:-)MEMŁA
edit: ciekawe jak nam rodzice wprowadzali gluten
pewnie tylko taką skórką od chlebka :-)