reklama
tak, to kaszka na dobranoc. rozumiem, że jak na razie bez glutenu, to mniejszy wybór... :/ no nic, to pozostaje próbować. A może jakby kaszkę z owocami podawac, to by przeszło?
Własnie lekarka mi poradziła, żeby kaszkę wymieszać z owocami- ale ile on wtedy tej kaszy zje? Niewiele przecież...
lenkaa*
Fanka BB :)
Ja kaszy nie podaję - czaasem, sporadycznie, jak nam się poprzestawiają godziny jedzenia, z jakichś powodów, to dostaje sinlac z owocami na przetrzymanie do kolacji. Jasiek jeszcze nie domaga się wielkich ilości żarcia, żebym musiała mu ilość w gęstość zamieniać - 2 razy mleko po 170ml i raz 140ml - czasem nie dojada, i obiadek 180 - 190 ml. Nawet nie było kiedy i jak wcisnąć deserka, więc nie jadł przez kilka dni. Teraz daję mu od kilku dni deserek, ale odbija się to kosztem obiadu - połowy nie zjada. Pomimo, że deserek jest koło 11, a obiad koło 16, pomiędzy jeszcze 140ml mleka.
Od dwóch dni dostaje do deserku serek kozi - w ramach konsumpcji nabiału, więc jeszcze mniej je obiadku. Dziś zrobił scenę jak się skończyłą porcja deserku i musiałam donieść więcej - jabłko z marchewką i 3 łyżeczkami twarożku koziego. Na bank już dziś nie zje obiadu po takiej ilości deseru Krótko mówiąc serek kozi przyjął się u nas aż za dobrze
Od dwóch dni dostaje do deserku serek kozi - w ramach konsumpcji nabiału, więc jeszcze mniej je obiadku. Dziś zrobił scenę jak się skończyłą porcja deserku i musiałam donieść więcej - jabłko z marchewką i 3 łyżeczkami twarożku koziego. Na bank już dziś nie zje obiadu po takiej ilości deseru Krótko mówiąc serek kozi przyjął się u nas aż za dobrze
Własnie lekarka mi poradziła, żeby kaszkę wymieszać z owocami- ale ile on wtedy tej kaszy zje? Niewiele przecież...
penie niewiele, ale lepsze to niż nic... powodzenia
Dziewczyny czy jest jakaś kaszka z glutenem ale nie mleczna tylko taka żeby do mleka dodać (chyba że nestle) i żeby butlą przeszła?
ja właśnie nestle podaję jednak preferujemy kaszkę łyżeczką, a nie z butli
Afi my też łyżeczką ale chciałabym wiedzieć czy jest może jakaś która jest z glutenem i przejdzie butlą.
przez smoczek do kaszki przejdzie kaszka na dobranoc z HIPPA (taka w kartonie) owsianka z jabłkiem (tylko musisz dac ciut więcej wody)
N
nataliak
Gość
Dziewczyny czy jest jakaś kaszka z glutenem ale nie mleczna tylko taka żeby do mleka dodać (chyba że nestle) i żeby butlą przeszła?
kaszki 'zdrowy brzuszek' z nestle, sa pyszne i z samych zboz.
reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie,czy zupkę z mięskiem podajecie codziennie, czy np.2-3 razy w tygodniu? ja podaję zupki z mięskiem zaledwie kilka dni,ale zrobiły się jeszcze większe zaparcia,więc dzisiaj podałam słoiczek jarzynowej 125 g i zjadła cały.