aldonta
Fanka BB :)
rumianek powoduje u niektorych dzieci dosc silne reakcje skorne.... wiem to z diswiadczenia z synem.. i slyszalam od innych mam rowniez.. czyli to czesty nawet alergen...
no wlasnie,,,,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rumianek powoduje u niektorych dzieci dosc silne reakcje skorne.... wiem to z diswiadczenia z synem.. i slyszalam od innych mam rowniez.. czyli to czesty nawet alergen...
pic-tzn dajesz zupke ze smoczka?
Ogarnęły mnie wątpliwości czy dobrze karmię moje dziecię.
Nadal karmię na żądanie, dodatkowo około godz. 9 pół małego słoiczka z deserkiem, o godz. 14 95g obiadku (zawsze z dodatkiem mięska, nie wiem czy to dobrze? co drugi dzień pół żółtka do obiadku) około godz.18 pół słoiczka deserku z dodatkiem glutenu.
Może powinnam podawać dodatkowo kaszkę?
Jak myślicie?
Mi lekarka też ostatnio zalecała podawanie kaszki, ale jest ciężko, Franek niemiłosiernie się krzywi, pluje i w ogóle nie chce o kaszy słyszeć, ani z butli, ani z miseczki:-///
My narazie odstawiliśmy gluten (mamy wrócić do tematu ok 10 m-ca) więc w grę wchodzą tylko bezglutenowe. Z Hippa próbowalismy coś z jabłkiem, ta owsianka jest z gatunku laszek na dobranoc? Jeśli tak, to ta. Poza tym teraz mamy nestle truskawkową.... Pewnie, że będę jeszcze próbować, ale marnie to widzę... W kaszce jest ponoć wit B.