Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[ Czytałam gdzieś że woda raz otwarta musi być przechowywana w lodówce max dwa dni bo później wytwarzają się bakterię:-)
;-)chyba namnażają
Faktycznie,może masz rację z tym glutenem,tak skojarzyłam,że może byc od tego.U Nadii biegunka niemożliwa.W środę i tak idę z nią na szczepienie,więc wszystkiego sie dowiem.Może faktycznie przesadzam z tymi nowościamiAle jak tak bym chciała,żeby wszystko ładnie jadła:-(Agnieszka straszny niejadek z Nadusi Zdaje mi się że za często próbujesz jej nowości dawać, po każdej nowości kilka dni przerwy z nowościami rób. A gluten czemu odstawić? Nietolerancja glutenu objawia się biegunką, nie wysypką (wg. mojej pediatry)
Zresztą ona te problemy z jelitkami ma to na wiele rzeczy może źle reagować, nie wiem co doradzić:-(