reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Agnieszka Nadusia dojrzeje do jedzenia, nie wiem czy czytałaś, ale u nas było to samo, pluł wszystkim, a po jakimś czasie spróbowałam jeszcze raz i Młody zaakceptował nowe jedzonko
(z wyjątkiem mm i kaszek)

Agnieszka straszny niejadek z Nadusi:eek: Zdaje mi się że za często próbujesz jej nowości dawać, po każdej nowości kilka dni przerwy z nowościami rób. A gluten czemu odstawić? Nietolerancja glutenu objawia się biegunką, nie wysypką (wg. mojej pediatry)
Zresztą ona te problemy z jelitkami ma to na wiele rzeczy może źle reagować, nie wiem co doradzić:-(

Aga u nas też był okres że jedzenie gorzej nam szło, po badaniach krwi okazało się że Nikoś ma anemię, teraz bierze żelazo i apetyt wrócił.

Ja używam Cisowianki od jakiegoś czasu, i wygląda że wszystko jest ok. Czytałam gdzieś że woda raz otwarta musi być przechowywana w lodówce max dwa dni bo później wytwarzają się bakterię:-)

a na co patrzeć w składzie wody ?

my kupywaliśmy żywiecki kryształ w hurtowni za 2.40 - babka nam mówiła, że jak dla dziecka to dobre

a ta aqua - 2,10

Agnieszka straszny niejadek z Nadusi:eek: Zdaje mi się że za często próbujesz jej nowości dawać, po każdej nowości kilka dni przerwy z nowościami rób. A gluten czemu odstawić? Nietolerancja glutenu objawia się biegunką, nie wysypką (wg. mojej pediatry)
Zresztą ona te problemy z jelitkami ma to na wiele rzeczy może źle reagować, nie wiem co doradzić:-(
Faktycznie,może masz rację z tym glutenem,tak skojarzyłam,że może byc od tego.U Nadii biegunka niemożliwa.W środę i tak idę z nią na szczepienie,więc wszystkiego sie dowiem.Może faktycznie przesadzam z tymi nowościami:zawstydzona/y:Ale jak tak bym chciała,żeby wszystko ładnie jadła:-(

reklama
Do góry