reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
a u mnie nie wiem co jest grane ale moje dziecko nie chce jeść mleka przed spaniem po kapieli za chiny placz na całego i histeria jak tylko zobaczy butle!!! a zaznacze ze zjada wczesniej około 14 zupke tak srednio 250ml i potem kolo 17 deserek i nic wiec o 19.20-19.40 powinna byc głodna a ona płacz nie z tej ziemi i nie...zasypia i dopiero około 23 budzi sie na jedzenie i wtedy je... jedynie wczoraj miala jakas histerie i placz straszny dopiero viburcol ja uspokoil i pozwolil zjesć...czy to możliwe żeby to byl ból dziąsełe taki wieczorny??i nocny bo oatstnio urzadza cyrki w nocy

Kurde a mi jeszcze nigdy nie udało się ugotować zupki - zawsze wyjdzie papka - a dobre chęci są :)

katagorka - ja stawiam na zęby. Dzieci podczas ząbkowania często chudną, bo bolą dziąsełka i nie ma apetytu. Ból wzmaga się wieczorem - bo każdy ból wzmaga się wieczorem, u dorosłych też - zwłaszcza bóle zębów :tak:

nasz maly sukces:-)
juz dwa dni udalo nam sie zjesc az pol sloiczka obiadku:tak:
deserek to jakies dwie lyzeczki jak do tej pory.
Aga u nas to wyglada mniej wiecej tak:
-rano 7-8 cyc i drzemka
-kolo 10 ambitny plan ze dziecko zje jakies sniadanko,konczy sie cycem
-12 cyc i idziemy spac
-obiadek kolo 14-15 (pol sloiczka)
-17-18 my jemy obiad a dziecko udaje ze cos tam je,kawalek jabluszka,troche deserku
-19 cyc i do lozka
no a nocka to wiesz jak u mnie,no comment:-(

a ja jestem chyba jedyną osobą, która woli karmić butlą :D Cycki jak balony, a z nich tryskające mleko.... o nie dziękuje !!;) :p

reklama
Do góry