reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
a u mnie nie wiem co jest grane ale moje dziecko nie chce jeść mleka przed spaniem po kapieli za chiny placz na całego i histeria jak tylko zobaczy butle!!! a zaznacze ze zjada wczesniej około 14 zupke tak srednio 250ml i potem kolo 17 deserek i nic wiec o 19.20-19.40 powinna byc głodna a ona płacz nie z tej ziemi i nie...zasypia i dopiero około 23 budzi sie na jedzenie i wtedy je... jedynie wczoraj miala jakas histerie i placz straszny dopiero viburcol ja uspokoil i pozwolil zjesć...czy to możliwe żeby to byl ból dziąsełe taki wieczorny??i nocny bo oatstnio urzadza cyrki w nocy

Kurde a mi jeszcze nigdy nie udało się ugotować zupki - zawsze wyjdzie papka - a dobre chęci są :)

katagorka - ja stawiam na zęby. Dzieci podczas ząbkowania często chudną, bo bolą dziąsełka i nie ma apetytu. Ból wzmaga się wieczorem - bo każdy ból wzmaga się wieczorem, u dorosłych też - zwłaszcza bóle zębów :tak:

nasz maly sukces:-)
juz dwa dni udalo nam sie zjesc az pol sloiczka obiadku:tak:
deserek to jakies dwie lyzeczki jak do tej pory.
Aga u nas to wyglada mniej wiecej tak:
-rano 7-8 cyc i drzemka
-kolo 10 ambitny plan ze dziecko zje jakies sniadanko,konczy sie cycem
-12 cyc i idziemy spac
-obiadek kolo 14-15 (pol sloiczka)
-17-18 my jemy obiad a dziecko udaje ze cos tam je,kawalek jabluszka,troche deserku
-19 cyc i do lozka
no a nocka to wiesz jak u mnie,no comment:-(

a ja jestem chyba jedyną osobą, która woli karmić butlą :D Cycki jak balony, a z nich tryskające mleko.... o nie dziękuje !!;) :p

reklama
Do góry