N
nataliak
Gość
lepsze sa te z raczka niz z pompka. a avent to juz w ogole najlepsze opinie zbiera ale niestety jest drogi. jak sobie pomysle ze mialabym takiego z pompka uzywac to sie jakos tak niefajnie robi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo uczucie. Jak tylko oglądam w sklepach laktatory to aż mnie ciarki przechodzą. Normalnie jak mleczna krowa:-(A ja nie moge się zdecydowac czy medela mini elektric czy avent ręczny. Niby elektryczny lżej się obsługuje ale na necie jest masa opini o tym że jest głośny podczas użytkowania, a ja wogóle jakoś mam dziwne podejście do laktatora - dla mnie odiąganie chyba będzie mało komfortowe psychicznie - taki elektryczny wydawałby się że jestem podłączona do dojarki i to jeszcze takiej która dużo szumu robi- tyle ze się człowiek nie namęczy, a tym ręcznym to się namacham na pewno, ale dyskretniejszy. Który byście wybrały z tych dwóch?
A ja nie moge się zdecydowac czy medela mini elektric czy avent ręczny. Niby elektryczny lżej się obsługuje ale na necie jest masa opini o tym że jest głośny podczas użytkowania, a ja wogóle jakoś mam dziwne podejście do laktatora - dla mnie odiąganie chyba będzie mało komfortowe psychicznie - taki elektryczny wydawałby się że jestem podłączona do dojarki i to jeszcze takiej która dużo szumu robi- tyle ze się człowiek nie namęczy, a tym ręcznym to się namacham na pewno, ale dyskretniejszy. Który byście wybrały z tych dwóch?