reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Ostatnia edycja:
Ja też mam SAB SIMPLEX zamówiony w Niemczech.... będę miałam pod koniec marca.... tak na wszelki wypadek bo na moje dziecię żadne metody dostępne u nas nie działały....

Alutka ile on kosztuje w Niemczech?
bo też mam możliwość przywiezienia, ale podejrzewam, że w PL kupię taniej. na ebay 23 zł + 5 zł przesyłka

W niemczech ok 3 Euro ale dla mnie przywozi wójek który i tak tam pracuje więc nie jedzie specjalnie.... bo jechać się nie opłaca

jechać się nie opłaca i wysyłka chyba też. brat mojego M tam mieszka,ale oni wybierają się dopiero pod koniec czerwca do nas, więc ja pewnie na ebay kupie

krewetka-tez mam Infacol narazie,mam nadzieje ze drugi synek nie bedzie mial problemow kolkowych,nie mam skad wziac tego sab simplexu

wiem ze moja dieta teraz bedzie zupelnie inna znajoma ma kartke od poloznej co wolno jesc a czego nie,i jej udalo sie karmic rok czasu a synek nie mial ani razu problemow z brzuszkiem

reklama
krewetka-tez mam Infacol narazie,mam nadzieje ze drugi synek nie bedzie mial problemow kolkowych,nie mam skad wziac tego sab simplexu

Jeżeli masz problemy z sab simplex a chcialabys ominąć allegro, to mogę ci je przesłać, bo obecnie jestem w niemczech.. bede jeszcze z 1,5 roku, więc pisz jakby co na pw... zakupie go dla ciebie i po tej samej cenie plus wysyłka z polski ci go wyślę.... nie ma problemu...

Do góry