reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Martina - nie jest taki duży wzrost. Ja też miałam C i teraz mam D i wcale nie uważam, zeby to było tragiczne. Mnie się nawet podoba, mogłoby tak nawet zostać. Musi zostać hehe - bo zakupiłam juz biustonosze do karmienia 75D
ja kiedyś uważałam, że D to wielkie cyce, startowałam z małym 70B teraz mam 70D i też jakieś takie wielkie mi się nie wydają:sorry: może dlatego, że brzuch tez jest duży

ja kiedyś uważałam, że D to wielkie cyce, startowałam z małym 70B teraz mam 70D i też jakieś takie wielkie mi się nie wydają:sorry: może dlatego, że brzuch tez jest duży
Aga ja też startowałam z B, jestem na D i odkąd brzuchol jest to mi jakoś się wydawało że zmalały;-) a tu się okazuje że w kierunku E zmierzam:szok:

Ja też małe B na wyjściu, a teraz D, ale ja niestety 80-85. Zawsze byłam szeroka.
Zarówno ja, jak i MM jesteśmy zadowoleni z obecnego rozmiaru miseczki ;-):tak:. Tak mogłoby już dla mnie zostać, byleby w obwodzie się zmniejszyło.
Niestety doświadczenie po poprzednich ciążach mówi mi, że wrócę do dawnego B. Szkoda.

reklama
Aha, dzięki za informację, muszę się tam przejechać może coś upoluje na moje dojarki;-)

Też kupowałam najczęściej w Triumphie jak nosiłam rozmiar E, kiedy wskoczyło mi na F i któregoś dnia się wybrałam po staniczek, a pani zrobiła wielkie oczy, że takiego rozmiaru to ona nie widziała stwierdziłam, że nie mam po co tam chodzić, a jak już uraczyło mnie rozmiarem G, to jedynie trafił mi się taki rozmiarek z Gorseni, no a teraz jak mi w ciąży urosły do H to już masakra. Gdybym miała obwód pod biustem po nad 100cm, to bym jeszcze jakieś H mogła kupić, ale z H85 jest już tragicznie.

Ostatnio oglądałam w kilku sklepach staniczki do karmienia, ale już nawet nie marze o takim, bo najczęściej rozmiarówka kończyła się na D, a w D to może bym się zmieściła jakbym 2 miseczki na jedną pierś założyła:wściekła/y:

ja mam to samo:wściekła/y: jako ze nie lubie usztywnianych to poszłam kiedyś do Triumphia i pytam o 70E ( jeszcze przed ciąża) to babka na mnie dziwnie popatrzyła, ale znalazła 2 modele w kosmicznej cenie :eek:, teraz udało mi się upolować 70G na allegro ale czuje ze już jest mały, szukam teraz 75G, a staniku do karmienia mogę zapomnieć , nie widziałam większego niż D:-(

Do góry