awru
Fanka BB :)
ja bym raczej obstawiała czapkę św. mikołaja.. beret może być zbyt małyDwa berety i gumka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym raczej obstawiała czapkę św. mikołaja.. beret może być zbyt małyDwa berety i gumka
Chciałam się Was zapytać czy słyszałyście opinie o maści do brodawek MALTAN???
Ja kupuję najczęściej staniki w triumphie bo mają ładne duże rozmiary,nawet kostium kapielowy mi się udało u nich znaleźć ;-)bo nigdzie indziej nie mogłam.
ja właśnie taką zakupiłamChciałam się Was zapytać czy słyszałyście opinie o maści do brodawek MALTAN???
ja kiedyś uważałam, że D to wielkie cyce, startowałam z małym 70B teraz mam 70D i też jakieś takie wielkie mi się nie wydają może dlatego, że brzuch tez jest dużyMartina - nie jest taki duży wzrost. Ja też miałam C i teraz mam D i wcale nie uważam, zeby to było tragiczne. Mnie się nawet podoba, mogłoby tak nawet zostać. Musi zostać hehe - bo zakupiłam juz biustonosze do karmienia 75D
eee 2 berety?Dwa berety i gumka
Aga ja też startowałam z B, jestem na D i odkąd brzuchol jest to mi jakoś się wydawało że zmalały;-) a tu się okazuje że w kierunku E zmierzamja kiedyś uważałam, że D to wielkie cyce, startowałam z małym 70B teraz mam 70D i też jakieś takie wielkie mi się nie wydają może dlatego, że brzuch tez jest duży
ja kiedyś uważałam, że D to wielkie cyce, startowałam z małym 70B teraz mam 70D i też jakieś takie wielkie mi się nie wydają może dlatego, że brzuch tez jest duży
Aha, dzięki za informację, muszę się tam przejechać może coś upoluje na moje dojarki;-)
Też kupowałam najczęściej w Triumphie jak nosiłam rozmiar E, kiedy wskoczyło mi na F i któregoś dnia się wybrałam po staniczek, a pani zrobiła wielkie oczy, że takiego rozmiaru to ona nie widziała stwierdziłam, że nie mam po co tam chodzić, a jak już uraczyło mnie rozmiarem G, to jedynie trafił mi się taki rozmiarek z Gorseni, no a teraz jak mi w ciąży urosły do H to już masakra. Gdybym miała obwód pod biustem po nad 100cm, to bym jeszcze jakieś H mogła kupić, ale z H85 jest już tragicznie.
Ostatnio oglądałam w kilku sklepach staniczki do karmienia, ale już nawet nie marze o takim, bo najczęściej rozmiarówka kończyła się na D, a w D to może bym się zmieściła jakbym 2 miseczki na jedną pierś założyła