reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Triumph produkuje staniki do F ogólnie, ale jak to okresliła br-fitterka, która dobierała mi rozmiar, "to jest małe F";-) Ale najbardziej lubię takie pindzie w sklepach z bielizną, które nie mają pojęcia o jej dobieraniu tak naprawdę i jak wyglądasz z grubsza proporcjonalnie, a pytasz o 75E np. to patzą na Ciebie na zasadzie: "Chciałabyś, mogę dać Ci co najwyżej 75B". Ta babka od biustonoszy śmiała się, że cała Polska nosi w zasadzie jedyny słuszny rozmiar: 75B właśnie.....:-)
Krewetka, na allegro znajdziesz takie staniki... wrzuciłam w wyszukiwarkę 75E i wyskoczyły mi 2 strony:
75E karmienia na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

...no chyba że chodzi o kupowanie nie przez internet, to niestety jedyny sklep jaki znam gdzie są chyba wszystkie rozmiary staników (berety też;-)) jest w Wawie właśnie......

zastanawiam się, jednak boje się kupować przez allegro, ze nie będzie pasować ( zawsze mam problem z dopasowaniem), ale jeśli do porodu nie znajdę w sklepie to chyba kupie

Właśnie, ja też się nad tym zastanawiam, ale u większości sprzedawców jest opcja wymiany towaru w ciągu 7 dni, tyle tylko że kolejne przesyłki są na koszt kupującego.. No ale zawsze to jakieś rozwiązanie.. Ja tropię rozmiar 75F;-)

Dziewczyny mam pytanie odnośnie laktatora mianowicie który wg was jest lepszy?
czy

Jeśli juz się wypowiadałyście na ten temat to sorki że dubluje temat ale jakos nie mogę znajśc:no:

Chodzi mi o to czy lepszy jest z tą gruszką czy taki co rączkę ma przy samej butelce???

reklama
Do góry