reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

dziewczyny u nas to samo cyc bóstwo, jak widzi ze odslaniam to juz jest "heh ha heh" i sie rwie do niego usypia na cycu i w nocy dziś 2 razy karmienie od 30min do 1 godz. ja spie przy niej. Odstawianie będzie ciężkie planuję do roczku ją karmić,a w ciągu dnia Iga mniej piersi więcej normalnego jedzonka, ale jak w ryk wpada to cycus the best...wiem ze to zle nie powinien byc uspokajaczem ale ona sama pod bluzke wlazi do cyca....

reklama
Dziewczyny- to okropne, ale lzej mi jak napisałyście, ze też macie problemy z cysianiem... już myślałam, ze jakimś odmieńcem jestem i niekonsekwentna matką... a to nie jest niekonsekwencja tylko matczyna miłość...

u nas też cały czas króluje cycuś:zawstydzona/y: i jak MAtik widzi, że już się szykuję do karmienia to pędzi, że mało się o własne nogi i ręce nie przewróci i taki uśmiech na buźce do tego:tak: w dzień oprócz cyca dostaje obiadek, ale jakoś zaakceptował, że się mleczkiem nie popija i od obiadku o 14 do 17 się nie dopomina, a wcześniej cycoli ok 12. no i przed spaniem jest cycuś i parę minutek potem dojada modyfikowanym i przy butli przysypia. ale w nocy daję radę go uspokoić i uśpić tylko przy cycu:zawstydzona/y: smoczka w nocy wcale nie chce, tulenie pomaga na 15 minut i można zaczynać od nowa:sorry:
i też coraz częściej myślę o odstawieniu, ale głównie dlatego, że Matik mnie gryzie:eek:

i też coraz częściej myślę o odstawieniu, ale głównie dlatego, że Matik mnie gryzie:eek:

Anius znam Twój ból. mnie Hubert też nie raz ugryzł:baffled:

coraz bardziej się cieszę, że odstawiłam młodą w 7 miesiącu :p przynajmniej odbyło się to bezproblemowo ;)

larkaa ja zaczęłam odstawiać małego w 9 miesiącu. daję mu jeszcze rano, ale chyba też już przerzucimy się rano na mleko mod. bo muszę go dokarmiać. młody bierze raczej cyca tylko żeby się przytulić.

Ja się cieszę, że małą jeszcze karmię. Chyba sama jestem od niej też uzależniona:-D Helka nigdy jeszcze nie piła z butli i już chyba nie będzie bo świetnie z kubeczka pije wodę więc mleko też w nim zostanie.

reklama
lajfik - to ty już nie cycujesz? :szok: nie wiedziałam :zawstydzona/y::sorry:
golimek - koło południa mamy obiadek (mus warzywno-mięsny) i woda/soczek/herbatka a ok 16 deserek owocowy + woda/soczek/herbatka i na noc dostaje kaszkę mleczno-ryżową. A w nocy kilka razy cyc i rano na śniadanie też cyc.

Do góry