dziewczyny u nas to samo cyc bóstwo, jak widzi ze odslaniam to juz jest "heh ha heh" i sie rwie do niego usypia na cycu i w nocy dziś 2 razy karmienie od 30min do 1 godz. ja spie przy niej. Odstawianie będzie ciężkie planuję do roczku ją karmić,a w ciągu dnia Iga mniej piersi więcej normalnego jedzonka, ale jak w ryk wpada to cycus the best...wiem ze to zle nie powinien byc uspokajaczem ale ona sama pod bluzke wlazi do cyca....
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Dziewczyny- to okropne, ale lzej mi jak napisałyście, ze też macie problemy z cysianiem... już myślałam, ze jakimś odmieńcem jestem i niekonsekwentna matką... a to nie jest niekonsekwencja tylko matczyna miłość...
u nas też cały czas króluje cycuś i jak MAtik widzi, że już się szykuję do karmienia to pędzi, że mało się o własne nogi i ręce nie przewróci i taki uśmiech na buźce do tego w dzień oprócz cyca dostaje obiadek, ale jakoś zaakceptował, że się mleczkiem nie popija i od obiadku o 14 do 17 się nie dopomina, a wcześniej cycoli ok 12. no i przed spaniem jest cycuś i parę minutek potem dojada modyfikowanym i przy butli przysypia. ale w nocy daję radę go uspokoić i uśpić tylko przy cycu smoczka w nocy wcale nie chce, tulenie pomaga na 15 minut i można zaczynać od nowa
i też coraz częściej myślę o odstawieniu, ale głównie dlatego, że Matik mnie gryzie
i też coraz częściej myślę o odstawieniu, ale głównie dlatego, że Matik mnie gryzie
maltanka
Fanka BB :)
Anius znam Twój ból. mnie Hubert też nie raz ugryzł
coraz bardziej się cieszę, że odstawiłam młodą w 7 miesiącu przynajmniej odbyło się to bezproblemowo
larkaa ja zaczęłam odstawiać małego w 9 miesiącu. daję mu jeszcze rano, ale chyba też już przerzucimy się rano na mleko mod. bo muszę go dokarmiać. młody bierze raczej cyca tylko żeby się przytulić.
lajfik
Kuba i Kaja;*
No ja tez... jak mala skonczyla jakies 7.5coraz bardziej się cieszę, że odstawiłam młodą w 7 miesiącu przynajmniej odbyło się to bezproblemowo
A ile sie nawalczylam ...zeby ja nauczyc pic z butli ..
maltanka
Fanka BB :)
A ile sie nawalczylam ...zeby ja nauczyc pic z butli ..
o matko jak bym czytała o swoim dziecku.
u nas jest kubek niekapek, albo zwykły, ale ze zwykłego jeszcze sporo się rozlewa. butli nie dało rady
reklama
lajfik - to ty już nie cycujesz? nie wiedziałam
golimek - koło południa mamy obiadek (mus warzywno-mięsny) i woda/soczek/herbatka a ok 16 deserek owocowy + woda/soczek/herbatka i na noc dostaje kaszkę mleczno-ryżową. A w nocy kilka razy cyc i rano na śniadanie też cyc.
golimek - koło południa mamy obiadek (mus warzywno-mięsny) i woda/soczek/herbatka a ok 16 deserek owocowy + woda/soczek/herbatka i na noc dostaje kaszkę mleczno-ryżową. A w nocy kilka razy cyc i rano na śniadanie też cyc.