Witajcie
jestem Majowka 2014.Chcialam sie z Wami podzielic opinia na temat laktatora Lovi elektrycznego moze sa tu jeszcze mamusie ktore zakup laktatora maja jeszcze przed soba.Jest to laktator inny niz dotychczas mi znane.Po pierwsze moze byc laktatorem recznym i aktatorem elektryczny wiec jest idealny dla mam niezdecydowanych w 100%
na konkretna opcje.Posiada nakladke masujaca dzieki temu nie pogłebia ran na sutkach w pierwszych dniach karmienia.Ma tez az 8 stopni regulacji sily ssania.Zapamietuje sile ssania i rytm ssania mierzy czas odciagania pokarmu.Odciaga pokarm szybciej niz Medela mini electric ktora jest tak mocno polecana.Łatwo sie czysci posiada estetyczna kosmetyczke w ktorej mozna laktator przechowwac i zabrac ze soba wszedzie tam gdzie bedzie nam potrzebny.W zestawie są tez akcesoria do przechowywania pokarmu.
jestem Majowka 2014.Chcialam sie z Wami podzielic opinia na temat laktatora Lovi elektrycznego moze sa tu jeszcze mamusie ktore zakup laktatora maja jeszcze przed soba.Jest to laktator inny niz dotychczas mi znane.Po pierwsze moze byc laktatorem recznym i aktatorem elektryczny wiec jest idealny dla mam niezdecydowanych w 100%