reklama
wiola - dzieki..no widzisz, z ciebie taka doswiadczona mama..nie to co ja. napisane na opakowaniu od kaszki i kleiku jak byk ze z talerzyka, myslalam ze przez smoczek nie przeleci, ale wlasnie spobowalam i leci spokojnie. Tylko nie jestem pewna jak dozowac, tam podaja na 150 ml 5 lyzek - czy ty dajesz duze plaskie 5?
No i mi zdecydowanie to nie smakuje:
NESTLE - Nestl
No i mi zdecydowanie to nie smakuje:
NESTLE - Nestl
Kurcze cos z tym linkiem nie wychodzi, jedna opcja to kaszka bananowa:
NESTLE - Nestl
NESTLE - Nestl
poddaje sie, sorry - jedno to byla kaszka bananowa a drugie grysik ryzowy i oba juz na mleku NAN, dodaje sie tylko wode.
A co do dokarmiania to chyba nie bede jej wybudzac jak radzicie, moze uda mi sie przesunac spanie na osma i dospi mi do szostej
A co do dokarmiania to chyba nie bede jej wybudzac jak radzicie, moze uda mi sie przesunac spanie na osma i dospi mi do szostej
A ja mam takie pytanie nie do końca typowo żywieniowe-mianowicie moja córa W KOŃCU będzie dostawała zupki i inne papki;-) i zastanawiam się w czym mam jej to robić???Jak przecieracie,miażdzycie,wyciskacie i inne dziwne rzeczy robicie z jedzonkiem dla Waszych milusińskich?Czy używacie jakiś malaxreów,mikserów,sokowirówek czy czego tam?
Ja na razie podaje tylko warzywka ze sloiczka wiec ci nie pomoge. Ale mysle ze mozna zmiksowac, albo nawet dobrze widelcem zgniesc, tylk warzywa bo miesk asie nie zgniecie w sumie. Kurcze cvhyba bedzie trzeba mikserek kupic
kwiatywewlosach
Mama lipcowa'06
Kociu - do zupek dla dzieci najlepszy jest blender.Świetna sprawa, wszysko na papkę mieli.
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
JAGUSIU wysyłając linka to musisz tam gdzue masz załączniki wyłączyć
automatycznie zamieniaj w tekst (obydwa)i klikasz w zatwierdźtylko to należące pod załącznik
automatycznie zamieniaj w tekst (obydwa)i klikasz w zatwierdźtylko to należące pod załącznik