reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

u nas znowu lekarz uważa kaszki za najbardziej bezpieczne dla dziecka crddddd vfgcc ssm njjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhc fgvb gftfvrh ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,

to pierwsze ja piszę a to pod spodem pan oskarktórego mam na kolanach :-D :-D :-D :-D v
:-D :-D :-D Wiola,a ja myslałam ze to jakaś skomplikowana nazwa kaszki,dopiero potem się skapnęłam;-)

reklama
u nas znowu lekarz uważa kaszki za najbardziej bezpieczne dla dziecka crddddd vfgcc ssm njjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhc fgvb gftfvrh ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,

to pierwsze ja piszę a to pod spodem pan oskarktórego mam na kolanach :-D :-D :-D :-D v

A ja myślałam Wiolu, że ty na jakiejś imprezie (albo po) i ci się palce plączą. :-D;-)

My jutrop zamierzamy zjeść na obiadek marchewke z ziemniaczkami z hippa a potem jabłuszko z marchewką.Zobaczymy jak będzie....

wlasnie wiem Wiolus, bo chcialam kupic w polskim sklepie, bo chcialam podawac do butli, zeby sobie maly ciagnal, ale wszystkie sa ryzowe:-(
A te amerykanskieto sa platki owsiane, to tutaj polecaja na poczatek, ale to musze lyzeczka, bo przez dziurke w butli nie przejdzie

Dziewczyny czy podajecie do picia wode swoim pociechom?Bo ja kupuje wode "mama i ja"i poje często tym Nadie.

ja wode zadko, bo Miki sie juz wycwanil i woli herbatke:tak: ale jak mu mleczko robie to tez kupuje wode, nie taka z kranu

To chyba jest tak,że lekarze mają po postu jakieś swoje zdanie na dany temat...Mnie na przykład pediatra powiedziała,jak zapytałam jaką tę kaszkę będę mogła Niuni podawać ,jak unormują się W KOŃCU kupy,czy właśnie kukurydzianą to ona zapytała czy chcę mieć mały czołg w domu...Podobno dla takich maluchów,które dopiero zaczynają się więcej ruszać lepsze są ryżowe bo mnie tuczą i lepiej"się trawią"...

reklama
Do góry