Kasiula1982
Fanka BB :)
Kasiu ja też zaobserwowalam u Fifka takie zachowanie i wiesz co poobserwowałam go kiedy tak się dzieje i u nas taka reakcja jest w momencie kiedy go karmie a jest wokoło zamieszanie, jest głośno,jest dużo osób które rozmawiaja między sobą(jestem np u tesciowej lub u mamy),Paulina szleje i krzyczy,mąż do mnie nadaje albo głosno gra tv lub radio.
Robi tak też jak za długo śpi,wścieka sie bo mu z cycola mocno leci i on nie nadaża połykać a jest głodny![]()
jak sobie o tym myślę, to najbardziej fifi protestował jak go karmiłam będąc u mamy gdzie w kuchni było jeszcze kilka osób i TV grał....... cały dzień tam spędziliśmy, bo byli goście i w domu mógł być z nadmiaru wrażeń taki nerwowy, bo w nocy i rano u nas w domku był spokojny podczas karmienia, wczoraj w sumie było lepiej, trochę laktatorem ściągam i udaje sie coraz więcej ściągnąć
wczoraj podczas ostatniego karmienia, kiedy fifi się zdenerwował dałam mu butlę z moim mlekiem i o dziwo zassał pierwsza klasa a potem usnął i spał do rana
pijecie jakieś herbati na pobudzenie laktacji? czytałaam o herbatce Fito Mix Herbapolu, ale jej nigdzie dostać nie mogę, a ta z Hippa to chyba żadna rewelka