reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Iga też uwielbia ogóry kiszone/małosolne do tego stopnia że jak widzi że prócz kanapki ma jeszcze ogórka do wszamania to kanapka jest bleee domaga się ogórka:) Dostaje zazwyczaj bez skórki jednego, max dwa

U nas jest to samo! Jak Pola widzi ogórka to kanapka przestaje być ważna, nie ugryzie dopóki nie zje całego ogóra :) A dostaje też bez skórki, zjada 1, czasem troszkę więcej. Ale też ogóry kiszone uwielbia! Nasza niania się śmieje, że dobrze, że lubi kwaśne - przynajmniej robaków nie będzie mieć :)

reklama
Gosia jest strasznym niejadkiem, ale uwiebia mięso koniecznie z grilla- najlepiej boczek, ale może też byc karkówka, byle nie drób :-D
z warzywniaka lubi kulki- czyli borówki, jagody, porzeczki, zielony groszek, chętnie pije mleczko, uwielbia słodycze notorycznie podkradane z Piotrkiem :-D I to już wsjo :baffled: Ale jutro przy obiedzie dam jej lyżeczkę do ręki i liczę na cud :-D:-D:-D

Kajdusiu- boczusia z grilla to i ja bym zjadla:) Narobiłaś mi smaka:)

Kilka dni temu jagoda jadła sama widelczykiem banana pokrojonego w grube plasterki i też się dziwiłam ze sobie radzi:)

reklama
Do góry