Liza
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja niewiem, niektóre sie martwią o niejadków a ja sie martwie o swojego szkraba bo je naprawde dużo wedlug mnie ( sniadanie parówka + kromka chleba z masłem, II sniadanie 150ml mleka bądz serek, obiad miseczka zupy dla przyrównania miki zjada tyle jej co Daniel , potem jakis podwoerczorek, chlebek z maslem z pomidorkiem badz mleko 150ml, kolacja wyglada tak ze zjada kanapki a potem 240ml mm zageszczonego kaszką. w miedzyczasie- chrupki, jablka)
Do tego przez ostatnie 2 tygodnie robi mi dziennie kolo 3 kup (przypomne ze kiedys to bylo 1 kupa na 2-3 dni skonczylo sie to z zakonczeniem karmienia piersią praktycznie), nie są wodniste, no ale luźne raczej, niewiem czy sie martwic tym czy ja poprostu mam jakąs paranoje... jak to wygląda u was?
Do tego przez ostatnie 2 tygodnie robi mi dziennie kolo 3 kup (przypomne ze kiedys to bylo 1 kupa na 2-3 dni skonczylo sie to z zakonczeniem karmienia piersią praktycznie), nie są wodniste, no ale luźne raczej, niewiem czy sie martwic tym czy ja poprostu mam jakąs paranoje... jak to wygląda u was?