Liza
Fanka BB :)
tak, na zwyklym mleku z kartonu, juz od miesiaca jakiegos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to dzisiaj Gai zrobie jako deserektak, na zwyklym mleku z kartonu, juz od miesiaca jakiegos.
popieramU nas Pola też mleka już nie chce, ale kaszki wcina. Co do innego jedzenia, to danonków jeść nie będzie z racji tego, że to sam syf i wycofany już jest z większości krajów UE. Z owoców to je głównie jabłka, banany, gruszki albo słoiczki z Gerbera z takimi owocami, jakich jeszcze nie ma w wersji świeżej. Co do słodyczy to na razie ich nie dostaje i dostanie tak późno jak się będzie dałoWięc póki nie musi, to nie je ani kaszek czekoladowych, ani żadnych deserków czekoladowych. Mam nadzieję, że będzie mieć dzięki temu zdrowsze zęby i nie będzie mieć problemów z nadwagą
![]()
Jak coś jemy to staramy się dać małej po kawałeczku na spróbowanie. Jeszcze się nie zdażyło, żeby jej coś nie smakowało![]()
niestety to prawda, ale rowniez kaszka to masa cukru, chyba ze ktos daje specjalne. wiec cukier jest w diecie juz wystarczajaco obecny, ja jednak nie wariuje, Lila dostala kilka razy loda do polizania, kakao do popicia wazne zeby dieta byla zrownowazona a takie "incydenty" nie zaburza zdrowych nawykowpopieram
jak widze tutaj dzieciaki 10 letnie wazace 70 kg to przeraza mnie to
dlatego slodycze beda najpozniej jak sie da
monte, danonki i inne "dzieciece" zarcie przepelnione cukrem tez
czytalam sklady, najwiekszy syf, najwiecej utwardzaczy, cukru, pektyn jest wlasnie w jedzeniu przeznaczonym dla dzieci
niestety to prawda, ale rowniez kaszka to masa cukru, chyba ze ktos daje specjalne. wiec cukier jest w diecie juz wystarczajaco obecny, ja jednak nie wariuje, Lila dostala kilka razy loda do polizania, kakao do popicia wazne zeby dieta byla zrownowazona a takie "incydenty" nie zaburza zdrowych nawykow