reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Mój maz dzisiaj jadł kanapki z szyneczka konserwa z puszki i dał Gai wcinała az uszy sie trzesły...a jak zrobiła w pampersa to nie wiedziałam gdzie nos wsadzic:)

Skąd ja to znam :-) już parę razy mówiłam że chyba wrócę na dietę 100% mleczną bo wtedy "zapach" kup był do wytrzymania a teraz fuuu. Już się nocnika nie mogę doczekać :-)

reklama
Podsumowałam sobie co mały zjadł do tej pory czego nie powinien i trochę tego się już uzbierało :-) Między innymi: frytki, bułka z mc'donalds, pizza i lody :-) oczywiście w niewielkich ilościach ale gdyby babcie wiedziały to by nam nogi z d..y wyrwały :-D
Teraz zajada się kanapkami z pikantną sałatką z makreli :-D
a i tak jajko na miękko króluje :-D ale to akurat jest ok :-)

Podsumowałam sobie co mały zjadł do tej pory czego nie powinien i trochę tego się już uzbierało :-) Między innymi: frytki, bułka z mc'donalds, pizza i lody :-) oczywiście w niewielkich ilościach ale gdyby babcie wiedziały to by nam nogi z d..y wyrwały :-D

hehe;)Agent;)Super ze mu nic nie jest Gaja wczoraj jadła zielonego ogóra a krzywiła się jakby jadłą cytryne;)

kuba tez juz to jadl:D a jaki placz byl jak sie skonczylo:D

u nas od dawna jest juz pieczone,smazone mieso - wiadomo nie caly kotlet
parowki,ogorki,pomidory,truskawki, pasta rybna,i jajka - nawet jajecznica mu smakuje ;p
lody, czekolada, kakao , zolty ser.
w zasadzie probowal wszystko co jadlam,ostatnio dostal po czyms plamki na policzkach ,ale jadl takie roznosci,ze nawet nie wiem od czego.

kuba lubi tez mieso np kurczaka albo indyka z tego takiego worka do pieczenia (taki wiecie,jak np w woreczkach z pomyslow na)
do tego ziemniaczki,groszek z marchewka,albo puree i miska pelna zjedzona:D

Anecznik radzilabym nie dawac bulki z macdonalds, moj brat tam dlugo pracowal, mowil ze wlasnie bulka jest najbardziej syfiasta
lepiej dac troche mieska, nuggatsy albo mcchickena i najlepiej bez sosu

Jas dzisiaj bedzie jadl nalesniki z jablkami, dawala juz ktoras?

Lena zielone ogorki juz moga dzieciaczki jesc, ja nie moge sie doczekac malosolnych zeby dac Jaskowi

Anecznik radzilabym nie dawac bulki z macdonalds, moj brat tam dlugo pracowal, mowil ze wlasnie bulka jest najbardziej syfiasta

Lena zielone ogorki juz moga dzieciaczki jesc, ja nie moge sie doczekac malosolnych zeby dac Jaskowi
ale minarobilas smaka tym ogorkiem! niegrzeczna kobieto!

reklama

U nas naleśniki będą jutro. Spróbuję dać małej z musem jabłkowym. Co do ogórków to u nas zupa ogórkowa należy do ulubionych! :) Zresztą ogórki kiszone i wszystko co kwasne Poli baaardzo smakuje :)

Do góry