reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

Pewnie jest sporo dziewczyn :-) Ja tam wolę dać pierwsza Danonka i zobaczyć czy wszystko ok bo jak znam życie któraś z babć niedługo też go tym uraczy :-)

reklama
ja też nie daję danonków i nie zamierzam na razie podawać, przynajmniej do skończenia 1 roku życia o ile nie później.
Na razie czeka nas wprowadzenie jogurtu :)
Z własnoręcznym jedzeniem też na razie krucho - póki co flipsy i chrupki ryżowe służą jako zabawka- memłaczka, piętka od chleba też. Biszkopcikiem natomiast zakrztusiła się mocno i boję się na razie podawać.

Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie kto nie daje Danonków?;-)

Ja nie daje :) Ale za to wczoraj dałam Poli taki deserek jogurtowy z bananem, chyba z bobovity (wyrzuciłam tekturowe opakowanie, nie pamiętam producenta). Smakowało jej bardzo, zjadła wszystko i dopchała się jeszcze gruszką Williams z Gerbera (zjadła pół słoiczka)..

Ja nie daje danonkow i nie zamierzam przez pierwsze 2 lata, najchetniej w ogole
My w domu jemy tylko jogurt naturalny, sami dodajemy do niego owoce, miod lub polewamy syropem. Lili tez tak chce dawac, na razie wprowadzamy powolutku jogurt.

A danonkom raczej blizej do serka homo niz do jogurtu, nie zawieraja tych najwazniejszych w sumie kultur bakterii

Ostatnia edycja:
Ja nie daje danonkow i nie zamierzam przez pierwsze 2 lata, najchetniej w ogole
My w domu jemy tylko jogurt naturalny, sami dodajemy do niego owoce, miod lub polewamy syropem. Lili tez tak chce dawac, na razie wprowadzamy powolutku jogurt.

A danonkom raczej blizej do serka homo niz do jogurtu, nie zawieraja tych najwazniejszych w sumie kultur bakterii

ja właśnie tez chce nauczyć Maję do jogurtu naturalnego z dodatkiem owocków, bo jakoś nie ufam tym danonkom :wink:

reklama
gosiu wlasnie zerknelam na twoj suwaczek waaauw!!! 3,5kg, slicznie ci waga spada, tak trzymaj :tak: Ja po odstawieniu Lili tez przejde na Dukana, juz sobie podczytuje recepty i opinie :-)

w sumie zaskoczona jestem, jak fajne potrawy można na tej diecie jeść:-) mi podoba się ten blog Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania

warto zwrócić uwagę na przepis na pierwszej stronie "Paluszki teściowej" :szok::szok::surprised:

Do góry