zyrraffka
Szczęśliwa mama
mi cycki chyba odpadną, w lewej piersi zastojer się robią, masuję ale mało pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wlasnie to przechodze, mialam dzis goraczke 39,5 teraz juz 38,8, piersi gorace, plakac mi sie chce jak mala przystawiam, boze jak dobrze czytac ze u was tez sie to zdarzylo i ze to przechodzi bo strasznie sie boje ze bede musiala brac jakis dupny antybiotyk i odstawic mala :---(Ja również ostatnio przeszłam gorączkę , która trwała równo 24h. U mnie to było załamanie organizmu z przemęczenia. Na początku bardzo dużo kobiet to ma i nie należy się tym przejmować po prostu organizm nie wytrzymuje nowego tempa.
Moja położna zaleciła wziąć po 1/2 tabl. ( druga połowa po godzinie) paracetamolu - nie zaleciła od razu całej aby nie dostać drgawek. Podobno belladonna lek homeopatyczny też jest dobry. Przy temp. do 39 stopni można karmić śmiało maluszka. I nie należy się martwić jak piersi będą przy tym twardnieć - to przejdzie. I tak też było u mnie. Uff... jednak dobrze ,że mam to już za sobą.
A co do wkładek ja mam z penaten - ale niestety brylą się , gdy dłużej się je ponosi więc muszę zmienić.
dziewczyny polecam Wam wkładki Avent - są super chłonne!!
karmie małą moim mlekiem i sztucznym - niestety
najpierw podaje moje a póżniej sztucznego'
a na kupki herbatke koperkjowa i jest OK
a mam pytanie podajecie juz witamine D3 i Vigantol???
u mnie z karmieniem to różnie - w ciągu dnia co 2-3 godz wieczorem po kapaniu mały się naje i spi 3-4 godz a poźniej to masakra co 1-1,5 - także śpie po 4 godz na dobe i mam nadzieje że szybko Oskarkowi minie taki tryb nocny:-)