U mnie po dwutygodniowej walce o karmienie piersią wygląda to tak że w dzień najczęściej karmię z cycka a w nocy z butelki jednak podaje wcześniej odciągnięty pokarm chyba że nie mam to modyfikowane mleko. Nie wiem jak długo tak mi się uda bo mały bystrzaka szybko do wygodnej butelki się przyzwyczaja :-) ale jeśli odrzuci butelkę to i tak będę odciągać i będzie na naturalnym pokarmie
Mój sposób na ból sutków (które się jeszcze niestety do końca nie zagoiły :-( ): przystawiam małego do piersi i włączam sobie grę na komórce lub czytam gazetę byle tylko odwrócić uwagę, nawet trochę pomaga :-) Tyle że mój facet się śmieje że takie cudo mam przy piersi a sobie gazetę czytam :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mój sposób na ból sutków (które się jeszcze niestety do końca nie zagoiły :-( ): przystawiam małego do piersi i włączam sobie grę na komórce lub czytam gazetę byle tylko odwrócić uwagę, nawet trochę pomaga :-) Tyle że mój facet się śmieje że takie cudo mam przy piersi a sobie gazetę czytam :-)
Ostatnia edycja: