reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

I u nas oficjalnie nastąpił czas oczekiwania..;-)

Baldachimu i falban jeszcze nie zakładam, M. założy w dniu przyjścia Maciusia do domu:-)
No i dywan nam się suszy, ale reszta już gotowa i na nowego lokatora czeka:happy:

reklama
sliczne pokoiki, ja chyba musze wkoncu moj przygotowac bo narazie jest bałagan i wszystkie akcesoria dla młodej leza w łóżeczku tylko ciuchy poprasowane i poukładane do szafy

Wszystkie pokoiki śliczne:tak:
Elvie dzieciatka beda spaly razem w jednym pokoju? nie boisz sie ze maly bedzie wybudzal Lenke?:zawstydzona/y:no chyba ze nie ma innej opcji to ok:tak:

Wszystkie pokoiki śliczne:tak:
Elvie dzieciatka beda spaly razem w jednym pokoju? nie boisz sie ze maly bedzie wybudzal Lenke?:zawstydzona/y:no chyba ze nie ma innej opcji to ok:tak:
Zobaczymy w praniu;-) Dziecko musi mieć swój kąt, nie chciałabym Maciusia przestawiać, a Lenka często do północy nam nie śpi i gania u nas po salonie, więc M. jej będzie pilnował i pewnie z nim będzie zasypiać. Maciuś będzie spokojnie spał w dziecinnym, tam mamy tez podwójną sofę, więc i ja mogę kimać. Mam nadzieję, że do końca sierpnia przeprowadzimy się do naszego domu i wtedy będzie już inaczej:-)
Gdyby Maciek miał kąt w naszym pokoju to nie miałby spokoju, bo tu bajki Lenka ogląda i generalnie to ona ciągle u nas jest i szaleje.
Latem będę też Maciusia w wózku na balkon wystawiać, planuję tez dużo spacerować, więc sporo w wóziu pewnie tez przelula.

kilolek dokładnie tak jak piszesz ja mam przełozoną tą falbankę przez ten własnie tunel ale wpierw miałam zwiazane tasiemką bo nie miałam żadnego pomysłu jak to zrobić

dziewczyny kąciki macie śliczne az przyjemnie się ogląda :-)

reklama
Do góry