reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

Dzieki she pocieszylas mnie.... oby u nas bylo tak samo!

Misiochomis tak to jest z tymi chlopami.... my sie wprowadzilismy do nowego mieszkania dokladnie rok temu, bylo tyle roboty ze szok a od wrzesnia w ciazy, wiec niektorych rzeczy nie moglam juz robic i od tego czasu skrzecze ciagle mojemu chlopowi zeby zrobil to czy tamto.... na pewno ma mnie dosyc....ale gdyby nie to skrzeczenie to by sie remonty ciagnely w nieskonczonosc :-p

reklama
dziewczyny śliczne kąciki:-) ile wy macie ciuszków piękne wszystkie

kilolek ja mam w moskitierze taką falbanke ktorą ty masz na zewnątrz u mnie jest w środku i ją mozna związać lub przełożyć przez taką dziurke robi się taka róża i już nic tam nie wleci ale moja sąsiadka ma taką moskitiere której nie można zamknąc i od góry wszystko może wlecieć
czyli trzeba by ja n lewa strone zalozyc zeby ta falbana byla w srodku? a zwiazane masz tak dookola tej"rozy" czy jakis tunel jest? u mnie teoretycznie jest jesczez jeden tunel na tej malusienkiej falbance co sterczy na baldachimem ale nie wyglada by dao sie zwiazac. Cos mi sie kojarzy, ze kiedys mialam do tego taka satynowa tasiemke ale zabij mnie nie pamietam co sie z nia robilo

dziewczyny sliczne kaciki i pokoiki dzieciaczkow :-) Teraz pokoiki czekaja juz na lokatorow:tak:
ile wy macie ciuszkow:szok:

piekne kaciki i garderoby tez super ja wczoraj juz zapakowałam komode i nie było latwo jeszcze tylko reczniki posciel i kołyska i pampersy i kosmetyki poukladac i bedzie git

To i ja sie pochwale kacikiem dla mojej corci:-)
100_6822.jpg

reklama
Do góry