Wow! Przypomniało mi się różowe szaleństwo jak czekaliśmy na Lenkę. Cudnie!!Garderoba naszej corci )
reklama
dziewczyny śliczne kąciki:-) ile wy macie ciuszków piękne wszystkie
kilolek ja mam w moskitierze taką falbanke ktorą ty masz na zewnątrz u mnie jest w środku i ją mozna związać lub przełożyć przez taką dziurke robi się taka róża i już nic tam nie wleci ale moja sąsiadka ma taką moskitiere której nie można zamknąc i od góry wszystko może wlecieć
kilolek ja mam w moskitierze taką falbanke ktorą ty masz na zewnątrz u mnie jest w środku i ją mozna związać lub przełożyć przez taką dziurke robi się taka róża i już nic tam nie wleci ale moja sąsiadka ma taką moskitiere której nie można zamknąc i od góry wszystko może wlecieć
Piękne łóżeczko i śliczna pościelJak mieszkaliśmy u teściów to miałam identyczną sypialnię, kolor ścian ton jaśniejszy, ale też fiolet i ciemne panele - no prawie identycznie. Jedyne, co mogę doradzić to: łóżeczko nie powinno pod skosem spać, bo pod skosami się źle śpi i nam się Lenka budziła w nocy co chwilę do momentu aż je przestawiliśmy.Zobacz załącznik 456996Zobacz załącznik 456997 a oto moj kacik dla maluszka
andav
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny- to jest akurat nasza sypialnia, bo maluszek narazie bedzie spal z nami a w jego pokoiku bedzie stala szafa, komoda...... jak zrobie zdjecie to wstawie
she strasznie podobal mi sie ten fiolet..... probuje zrobic z naszej sypialni taki wiejski styl....czyli fiolety, kwiatki, szarosci
Elvi lozeczko narazie tam stoi bo akurat tam fajnie pasuje i jest miejsce, ale nie przecze ze zmieni swoje ustawienie bo jako ze na podejscie to strasznie niewygodne dojscie do niego- wiec jakby nie bylo chyba rozsadek zwyciezy ..... ale widze ze nie tylko ja za takimi fioletami przepadam..... na starym mieszkaniu kombinowalam z kolorami i wszystkie mialam bardzo wyraziste, np. bardzo ciemny fiolet na korytarzu.... teraz staram sie kombinowac z jasnymi kolorami zeby nie pomniejszac sobie pomieszczen.
she strasznie podobal mi sie ten fiolet..... probuje zrobic z naszej sypialni taki wiejski styl....czyli fiolety, kwiatki, szarosci
Elvi lozeczko narazie tam stoi bo akurat tam fajnie pasuje i jest miejsce, ale nie przecze ze zmieni swoje ustawienie bo jako ze na podejscie to strasznie niewygodne dojscie do niego- wiec jakby nie bylo chyba rozsadek zwyciezy ..... ale widze ze nie tylko ja za takimi fioletami przepadam..... na starym mieszkaniu kombinowalam z kolorami i wszystkie mialam bardzo wyraziste, np. bardzo ciemny fiolet na korytarzu.... teraz staram sie kombinowac z jasnymi kolorami zeby nie pomniejszac sobie pomieszczen.
Ostatnia edycja:
U nas też tak było, że przez pierwsze 5m-cy łóżeczko stało w naszej sypialni i miałam obok tylko taki wiklinowy stolik z pampersami, chusteczkami, kosmetykami itp. i fotel do karmienia a szafa i komoda z ubrankami i resztą stały w pokoju Lenkowym. Jak mała skończyła 5 miechów to kupiliśmy nianię i jej zrobiliśmy eksmisję ku wielkiemu oburzeniu dziadkówdzieki dziewczyny- to jest akurat nasza sypialnia, bo maluszek narazie bedzie spal z nami a w jego pokoiku bedzie stala szafa, komoda...... jak zrobie zdjecie to wstawie
Mysiochomis
:*
Ja już powoli tracę nadzieje że pokoik dziecka (nie mówiąc o naszym mieszkaniu) kiedykolwiek się zrobi... niby tylko wejść pomalować i położyć podłogę, ale dalej to wygląda jak wygląda, czyli wielki plac budowy ...:-(
andav
Elvie dokladnie tak samo planuje zrobic...jak tylko maluch jako tako bedzie przesypial noce to go eksmitujemy.... u nas jeszcze jest taki problem, ze mamy sypialnie na poddaszu a pokoik maluszka bedzie na dole, wiec mam nadzieje ze nie bede sie bala ze on tam sam na dole a my u gory...ale z drugiej strony nie chce dlugo czekac bo boje sie ze mlody sie przyzwyczai i w wieku 3 lat on bedzie sie bal sam spac na dole...zobaczymy jak to bedzie.
Misiochomis..... pokoik waszego malenstwa predzej czy pozniej bedzie gotowy !!! Tak na prawde przeciez te pierwsze piesiace to i tak sa obojetne dla dziecka gdzie spi.... najwazniejsze dla niego zeby mama byla.... te kaciki, pokoiki to chyba dla nas przygotowujemy
Misiochomis..... pokoik waszego malenstwa predzej czy pozniej bedzie gotowy !!! Tak na prawde przeciez te pierwsze piesiace to i tak sa obojetne dla dziecka gdzie spi.... najwazniejsze dla niego zeby mama byla.... te kaciki, pokoiki to chyba dla nas przygotowujemy
she_84
U nas też tak było, że przez pierwsze 5m-cy łóżeczko stało w naszej sypialni i miałam obok tylko taki wiklinowy stolik z pampersami, chusteczkami, kosmetykami itp. i fotel do karmienia a szafa i komoda z ubrankami i resztą stały w pokoju Lenkowym. Jak mała skończyła 5 miechów to kupiliśmy nianię i jej zrobiliśmy eksmisję ku wielkiemu oburzeniu dziadków
ja mam zamiar od poczatku malego klasc w jego pokoiku. na poczatek bedzie tam kanapa dla mnie a po jakims czasie ja bede sie eksmitowac zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce...
edit: andav, coreczka mojego kuzyna od 2 miesiaca zycia! spi sama na innym pietrze i od tego czasu przesypia im cale noce! bez koniecznosci karmienia
Ostatnia edycja:
reklama
Mysiochomis
:*
Elvie dokladnie tak samo planuje zrobic...jak tylko maluch jako tako bedzie przesypial noce to go eksmitujemy.... u nas jeszcze jest taki problem, ze mamy sypialnie na poddaszu a pokoik maluszka bedzie na dole, wiec mam nadzieje ze nie bede sie bala ze on tam sam na dole a my u gory...ale z drugiej strony nie chce dlugo czekac bo boje sie ze mlody sie przyzwyczai i w wieku 3 lat on bedzie sie bal sam spac na dole...zobaczymy jak to bedzie.
Tylko taki mały problem jest że mój kącik do spania to jest jeszcze w gorszym stanie niż pokoik Babola nawet kuchni nie mam a jak widzę jak się do roboty te moje dziady zabierają to ja w końcu sama to zrobie z moja mama i teściową