reklama
vinga89
mamusia syneczków
my raczej nic nie kupujemy, Nataniel zabawek ma po dziurki w nosie a i tak nie zrozumie że to od brata. Mam nadzieję, że to że mama wróci ze szpitala będzie największym prezentem 
anbas
Mamusia Kubusia
Moj mlody ma teraz hoopla na punkcie lego duplo, bohaterow filmu "Auta" I bohaterow filmu "samoloty wiec wybor mam duzy 
A tak sie akurat zlozylo ze znalazlam na necie zestaw lego z bohaterami "Aut" I to ma miec na mikolaja a do kompletu sa tam potem juz osobno rozni bohaterowie (w formie "klockowej" rzecz jasne). Takie male zestawiki. I od Emmy dostanie Legowego Zlomka
A tak sie akurat zlozylo ze znalazlam na necie zestaw lego z bohaterami "Aut" I to ma miec na mikolaja a do kompletu sa tam potem juz osobno rozni bohaterowie (w formie "klockowej" rzecz jasne). Takie male zestawiki. I od Emmy dostanie Legowego Zlomka
anbas
Mamusia Kubusia
No bardzo dobre pytanie...My na "obczyznie" to juz w ogole mamy troche przewalone co?? 
Ja mam tylko nadzieje ze to sie nie zacznie przed 26tym grudnia ;p W ten dzien wlasnie przyjezdza do naszego bardzo dobrego znajomego jego dziewczyna z polski I ona powiedziala ze bardzo chetnie pomoze w razie czego - bo bedzie do 6tego stycznia A ze Kuba ja zna mysle ze nie bylo by takiego problemu. Bo sam znajomy powiedzial ze sie boi zostac z dziekiem sam
On ma 26 lat I kontakt z dziecmi ok. Ale zabawa a zmienianie pieluch I karmienie to juz co innego
wiadomo 
A jesli wytrzymam do terminu to 5 stycznia przyjezdza tesciowa na 2 tyg wiec luz... Tylko najgorzej jesli sie zacznie wczesniej niz 26 grudnia albo w srodku nocy...;/ Bo wtedy rzeba bedzie kogos sciagac do domu, tlumaczyc wszystko, co, gdzie itd....No I ten szok rano od Kuby jak sie obudzi bez rodzicow w domu
(((
Ja mam tylko nadzieje ze to sie nie zacznie przed 26tym grudnia ;p W ten dzien wlasnie przyjezdza do naszego bardzo dobrego znajomego jego dziewczyna z polski I ona powiedziala ze bardzo chetnie pomoze w razie czego - bo bedzie do 6tego stycznia A ze Kuba ja zna mysle ze nie bylo by takiego problemu. Bo sam znajomy powiedzial ze sie boi zostac z dziekiem sam
A jesli wytrzymam do terminu to 5 stycznia przyjezdza tesciowa na 2 tyg wiec luz... Tylko najgorzej jesli sie zacznie wczesniej niz 26 grudnia albo w srodku nocy...;/ Bo wtedy rzeba bedzie kogos sciagac do domu, tlumaczyc wszystko, co, gdzie itd....No I ten szok rano od Kuby jak sie obudzi bez rodzicow w domu
vinga89
mamusia syneczków
to dobre pytanie, poród coraz bliżej a ja ciągle myślę jak to rozwiązać... nie chciałabym małego zostawiać z teściową ale chyba innego wyjścia nie będę mieć...
jak się zacznie bez męża w domu to pakujemy z teściową małego do samochodu i jedziemy do szpitala, z mężem spotykamy się pod szpitalem i teściowa wraca z małym do domu a my na porodówkę
reszta pobytu w szpitalu będzie spokojniejsza bo mąż obiecał wziąć sobie wolne także będzie siedział z małym, a teściowa pewnie tylko wtedy gdy mężasty będzie u nas w odwiedzinach. muszę dziś napisać plan dnia Nataniela i powiesić na lodówce, bo ja całymi dniami z nim siedzę i nikt nie ma pojęcia co, kiedy i gdzie z nim robić... rozregulują mi dzieciaka przez te kilka dni 
jak się zacznie bez męża w domu to pakujemy z teściową małego do samochodu i jedziemy do szpitala, z mężem spotykamy się pod szpitalem i teściowa wraca z małym do domu a my na porodówkę

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
My dla Konrada kupiliśmy wielką śmieciarę w ramach prezentu od braciszka i mikołajek - jakoś się w czasie zbiegło. Nie wiem czy zrozumiał ale był bardzo zadowolony! 
A co do porodu dobrze się złożyło bo rodziłam w nocy... więc teściowa była... a rano ona do pracy a mąż który wrócił nad ranem ze szpitala miał wolne (też fajny zbieg okoliczności) i przejął Konrada

A co do porodu dobrze się złożyło bo rodziłam w nocy... więc teściowa była... a rano ona do pracy a mąż który wrócił nad ranem ze szpitala miał wolne (też fajny zbieg okoliczności) i przejął Konrada

reklama