reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik maluszka

reklama
Emalka super, zazdroszczę każdej z was osobnego pokoiku :)

U nas pomazana ściana (mądra przyszła mama testuje kolory) i siedzę już z 2h i się tak gapie na te naciapane plamy, może jakieś olśnienie mnie weźmie i coś zdecyduje.
Zaraz będę zamawiać materac i przewijak.
Myślę żeby zamówić gryka-pianka-kokos i tą grykę od razu wywalić, bo na nasze łóżeczko jest jeszcze opcja pianki, ale pisze że jest miękka i boję się ze zaszkodzę nim małej.

Emalka czy to Ty dawalas zdj komody z tymi organizerami z ikei ? Bo przeszukalam i nie moge nigdzie go znalezc

Jestem w 32. tygodniu ciąży <3

My mamy taki zwykły materac na "w razie w" o twardości h2 i jak dla mnie twardy a ja mam parę kg [emoji6]

34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Dziewczyny ta pianka to taka pianka 6 cm najtańsza. Nic o rodzaju twardości tych oznaczeń nie znalazłam tylko że "typ:miękki" więc zamówiłam ten kokos-pianka-gryka, bo tak jak Netta pisze gryka w kieszonkach ale nie przyszyte a jak montowane na gumki na rogu jak ochraniacze na materac ;)

Kejti tak Emalka dała to zdjęcie :)

Znalazłam na tym materacy piankowy oznaczenie sierota. Nie tam patrzyłam. No ale już zamówiłam wiec trudno :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak to ja tak z Ikei.[emoji5]

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Afa sz jeszcze raz to zdjecie, to bylo do malm 80cm? I czy jeden komplet czy dwa? Siostra jedzie do ikei wiec nie pomacam:d

Jestem w 32. tygodniu ciąży <3

reklama
Moja jest szersza niż malm Ale do malm wchodzą w innym ustawieniu. Ja wzięłam 2 komplety po 19zł w sumie 12 pudelek

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Do góry