reklama
G
goscinnie
Gość
ale czy o takie rzeczy nie powinien sie wkurzac producent i robic fochy hmmm. Nie wazne. Klik3 jestes mile widziana u nas na Styczniowe Mamusie 2008, każdą chetnie witamy, jedyny warunek to poczucie humoru.Wiesz Albi mnie np urazilo to ze gadalyscie ze parowki to syf i gowno.
klik3
Styczeń 2008
Klik3 jestes mile widziana u nas na Styczniowe Mamusie 2008, każdą chetnie witamy, jedyny warunek to poczucie humoru.
Dziękuje :* Chętnie do was zajrzę :-) A z poczuciem humoru to nie ma problemu
niunia_2008
mama Wiktorii :)
na głównym temacie dodałam cytat na którym jest napisane ze nie chciałyscie nowych na forum bo wam predzej bylo tak dobrze...Zyleta ale my przekazywałysmy to normalnie to wy zescie focha strzelały, ze mamy sie nie "wpier...."!!! Tak samo jak wszystkiem mowiecie bo my was nie chciałysmy, bo wy nowe. Kiedy tak powiedziałysmy??. Ciekawe to czemu niektóre "nowe" piszą z nami a nie z wami??
G
goscinnie
Gość
jak z głupkiem ja jedno a ta co innego. dlaczego nie chcielismy was?? własnie dlatego, ze pakujecie "fast Fooda" dzieciom, my piszemy, ze to złe a wy żeby sie odpier.............bo to wasza sprawa. Wprowadziłyscie okropna atmosfere na forum i dlatego was nie chciałysmy. Mam nadziej, ze to juz wyjasnione jak nie to trudno, moze warto przeczytac pewne rzeczy od początku do konca i tak w kółko aż dotrze.
ewa_adu
Fanka BB :)
Monika, Ty na WZ?????? Nie no to już szczyt wszystkiego.Ja nic takiego dziecku nie daję,na nocnik dla wyjaśnienia dla mili sadzam wtedy kiedy wiem że się załatwi a nie na siłę i to że Twoja babcia chciała sadzać Twoją córkę jak miała 2 m-ce nie znaczy że ja mam robic tak samo.A tak wogóle to wuidziałam że A ola też tak robi i jej nie potępiłaś.A, Albi pisałaś mi coś że chciałyście mnie na ,, starych styczniówkach,,.Mogę wiedzieć które to ,,chciały,, bo nie ujawniłaś mi i przestałaś pisać już na ten temat.I co z WZ-boicie się że bym coś tam Wam zaszkodziła?
Żyleta, Ty lepiej sie zajmij dzieckiem, bo wzięło pieluchę i poszło do łazienki....ale się uśmiałam...
G
goscinnie
Gość
Mowie, przeciez, ze Żyletkowe cos tam to ściemniara. Pisze jakąs ścieme.
Za głupka to byś dostała ostrzerzenie od ewy ale co mi tam.I ewa żeby było jasne skąd wiesz czy ja bym pisała na WZ a wogóle to jestem ponad 3 m-ce tu tak jak była mowa na początku jego zakładania.jak z głupkiem ja jedno a ta co innego. dlaczego nie chcielismy was?? własnie dlatego, ze pakujecie "fast Fooda" dzieciom, my piszemy, ze to złe a wy żeby sie odpier.............bo to wasza sprawa. Wprowadziłyscie okropna atmosfere na forum i dlatego was nie chciałysmy. Mam nadziej, ze to juz wyjasnione jak nie to trudno, moze warto przeczytac pewne rzeczy od początku do konca i tak w kółko aż dotrze.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jak moniczka to ja tez poprosze na wz :-)
reklama
G
goscinnie
Gość
Za głupka to byś dostała ostrzerzenie od ewy ale co mi tam.I ewa żeby było jasne skąd wiesz czy ja bym pisała na WZ a wogóle to jestem ponad 3 m-ce tu tak jak była mowa na początku jego zakładania.
Monika jestes fałszywa na maxa. Zakłądasz nowy wątek, objeżdzasz nas tam, potem idziesz do nas, ze nie chcesz pisac z nowymi bo one dziwne i jeszcze sie prosisz na WZ. Ja musiałam miec jakies zacmienie i to mocno zacmienie, zeby proponowac dziewczynom o wprowadzenie cie na WZ.
Monika teraz ci powiem nie ma takiej obcji. Koniec tematu z Tobą i WZ.
3 miesiace to jest wyznacznik w 100%. Jest Pam, ktora nie była 3 miesiace i ja wzeilismy bo to fajna, rozsądna dziewczyna z super poczuciem humoru i nie wyobrazam zeby jej nie było z nami na WZ