reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
no to widzę, że nie tylko mój Hubek kochliwy:-D rozkoszne są te dzieciaki:tak:
Maksiu (najlepszy koega hubka) juz ma pierwszy kryzys w "związku";-) nie uratował Weroniki jak sie bawili w rycerza i księzniczkę i Weronika sie obraziła, on na to powiedział ze jest brzydka no i kłótnia gotowa;-)

Kasiad Oliwka była piękna MAryja na Jasełkach, super fotki, :tak::-)

Nuska piękna Julcia na bal wystrojona :tak::-)

Nuśka, śliczna wróżka z Julci :-) Wklej nam koniecznie zdjęcia z balu :tak:
U nas bal przebierańców 1 lutego dopiero. Przymierzałam Oliwce sukienkę królewny, trochę krótkawa, ale co tam, przynajmiej nie będzie jej się po podłodze ciągnąć ;-) Tylko halka na kole się uszkodziła, tzn koło straciło fason, tak się powyginało, że już nic się z tym chyba nie da zrobić. Muszę coś w zamian zorganizować. Mam gdzieś jeszcze po Paulinie sukienkę z Komunii, tam była halka na kole, muszę wygrzebać i przymierzyć, może będzie pasować?

A! Zapomniałam Wam pokazać, jaki malunek dostaliśmy z Tomkiem w prezencie na Jasełkach, dzieci malowały farbkami dla rodziców pracę pod tytułem: "Spacer o zachodzie słońca"

ea747e0be542249c.jpg

Ostatnia edycja:
Kasiad piękna praca ! i zdjęcia świetne :)

Nuśka Julka śliczna :) a masz zdjęcia z baliku ?

widzę że miłości przedszkolne kwitną hehe

Kasiad fajna praca Oliwci, chyba wda sie w siostre i bedzie pieknie rysowac i malowac.
Co do zdjec z balu to nie mam bo mnie tam nie bylo. Niby byl fotograf ale na razie nic nie mam, jak bede miala to wkleje i pokaze:tak:

reklama
Do góry