reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

u nas tez były JASEŁKA i wspólne robienie ozdób choinkowych
20 stycznia natomiast Sarki grupa robi dzień babci i dziadka:rofl2:

reklama
U nas dzien babci i dziadka we czwartek 26go, a na drugi dzien bal karnawałowy. jeszcze nic nie wymyśliłam na przebranie a czas leci:zawstydzona/y:

dzisiaj moje dziecko zostało "dublerką' w grupie zerówkowej(bo wczoraj sie maryja rozchorowała)....podobno poszło jej rewelacyjnie(wieczorem sie roli uczyła)

U nas Jasełka z grudnia przeniesione na jutro, będą prezentowane razem z Dniem Babci i Dziadka. Będą moi rodzice, bo teściów cały czas nie ma w Bydgoszczy - dla nich nagram występ kamerą. Co do balu karanwałowego, to jeszcze nie wiem kiedy planują.

Gosiu niestety nie dane mi było zobaczyć Emili w stroj dyni, ale nie wątpię, że wyglądała fajosko:-)

Kasiad ale Paulina zrobiła buźkę Oliwce... CUDO poprostu!:tak::tak: No i gratuluję opinii o Oliwce, bo takie słowa bardzo cieszą i duma wtedy nas rozpiera:tak:

Victor w szkole był drakulą:-p I nawet mu zrobiłam make-up wg youtoube;-) Ostatnio mam takie zaległości ze zdjeciami, że aż jestem wściekła, bo nic nie upamiętnione:sorry2: A męża się doprosić... dlatego chyba poszukam sobie jakiegoś mniejszego aparatu dla siebie, bo nie znoszę tego wielkiego Nikona:-p

Ja również miałam okazję się powzruszać na pierwszym przedstawieniu Victora z okazji Świąt:-) Naprawdę bardzo fajnie było to zorganizowane:-)

A Dnia Babci i Dziadka w IE nie ma, więc i nie ma okazji to świętowania, ale może to i lepiej, bo pewnie nawet nie mieliby jak dziadkowie dotrzeć na takie przedstawienie, a Victorowi mogłoby być smutno z tego powodu:sorry2: Jednak Waszym dzieciakom życzę miłych wrażeń z okazji święta ich dziadków:tak:

reklama
u nas bal karnawałowy 10 lutego dopiero, Hubek chce znowu być strażakiem :-) dla mnie ok, bo strój ma od zeszłego roku więc problemu nie ma przynajmniej:tak:

za to moje dziecko ostatnio wyznało mi "Mamo ja się po prostu zakochałem w Natalce!" :szok::-D pytam sie, a jak się w niej zakochałes to jak jej to okazujesz, a on:" Zawsze wybieram ją, żeby iść z nią w parze, no i jak odpoczywamy to kładę sie niedaleko niej" Kolega jego Maksiu zakochał sie w Weronice "i nie idzie z inm normalnie sie pobawić już MAmo, ciagle za nią biega, musze poszukac chyba nowego najlepszego kolegi..." :-D

Do góry