reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

Hihi Rosmerta widzę że pierwsze miłosne rozterki u Hubcia:-D

Jula dzisiaj się bawi, jest prześliczną wróżką..jak bede miala fotki to pokarze :tak: biedna taka podekscytowana ze spac nie mogla. To jej pierwszy bal, w zeszlym roku nie byla bo akurat ja choróbsko dopadło.

reklama
moja mała mi oświadczyła ze ma narzyczonego i ze go kocha..Oliwier
u nas bal karanawałowy 27 stycznia...chce byc w tym roku księzniczką;-)

Oliwka za to twierdzi, że w przedszkolu nie ma interesujących chłopaków, ona jest zakochana w Harrym Potterze i żaden mu nie dorównuje!
Za to w Oliwce jest "zakochany" Sambor, przyszedł od tego roku do ich grupy (razem w bratem bliźniakiem), Oliwka powiedziała do mnie: Mamuś, on się ciągle na mnie gapi!! Na Jasełkach podeszła do mnie babcia bliźniaków i powiedziała, że miło jej poznać synową hehe. No ale chyba niestety bez wzajemności jest ta miłość.
A Jasełka wyszły fajnie, nawet trochę ponagrywałam na kamerę, ale niestety nie wszystko, bo Tomek miał mi przygotować kamerę, a taśmy było do nagrywania tylko pół godziny. Resztę nagrywałam na telefon, ale jakość beznadziejna, bo stałam z tyłu i wyszło kiepsko. Mam nadzieję, że nagranie z kamery będzie lepszej jakości, choć jak narazie nie doczekałam się zgrania, a na mojego kompa nie umiem jeszcze, bo mam Sony Vaio i nie rozpracowałam jeszcze programu do nagrywania z tego kompa. No w każdym razie jak się nagrało porządnie to Wam pokażę w przyszłości fragmenty, a narazie wklajam parę zdjęć:

7882a5c3cf97d2fa.jpg

a0ed5abf2cbf2342.jpg

897bc13ae55ed9f2.jpg

Ostatnia edycja:
A tu jeszcze z babcią i dziadkiem, bo Jasełka były połączone z Dniem Babci i Dziadka (to moi rodzice, bo Tomka siedzą cały czas w Warszawie)

a226f6d08a035dcd.jpg

Kasiu, fajne zdjęcia.

Milena to jest notorycznie zakochana, już od 3latków. Od tamtej pory kocha Kacpra (przedwczoraj wyznałą mu miłość w szatni przy jego tacie). On już jej też miłość wyznawał i już były pierwsze całusy. On nawet ja w rękę całował. Poza tym kocha też Kube z 6latków i on tez ja kocha. Był też Kuba z ich grupy i jeszcze ktoś ale juz nie pamiętam.

U nas bal karnawałowy 27go. Kupiłam Milenie strój motylka-wrózki.

A mój przedszkolak twierdzi,że jego kochaja 3 dziewczyny,a on tez je kocha i ostatnio jedna z nich stwierdziła,że chce z nim zamieszkać.

:-)

Victorowi żadne dziewczyny i miłości w głowie:-D On jest skupiony na swoich kolegach i tyle, choć widzę że dwie dziewczynki bardzo zabiegają o jego względy, a on się biedny złości, że czasem nie ma spokoju:-D Ale tekst Hubka - "i nie idzie z inm normalnie sie pobawić już MAmo, ciagle za nią biega, musze poszukac chyba nowego najlepszego kolegi..." - rozłożył mnie na łopatki:-D:-D:-D

Kasiad
bardzo ładne zdjęcia, dzieciaki to już takie duże i coraz poważniejsze, dekoracja bardzo ładna (nie to co u nas, prowizoryczna:-p) i naprawdę zazdroszczę Wam takich przedstawień z prawdziwego zdarzenia:tak: Miło też popatrzeć na dumnych dziedków, ale z takiej wnuczki, to nie można nie być dumnym;-)

Nuśka ale z Julci śliczna wróżka... fiu fiu:-) Niech się dobrze bawi na swoim pierwszym balu:tak:

Ostatnia edycja:
Nuśka, ślicznie wyglada Julcia. Prawdziwa wróżka. Udanej zabawy.
Wolfia, poczekaj poczekaj, jak Victor będzie wzdychał do jakiejś koleżanki. To zapewne już niedługo i Ty będziesz słuchała miłośnych opowiadań synka. A skoro już jakieś dziewczynki się za nim oglądaja, to któraś go w końcu usidli ;):-D

reklama
Wolfia, poczekaj poczekaj, jak Victor będzie wzdychał do jakiejś koleżanki. To zapewne już niedługo i Ty będziesz słuchała miłośnych opowiadań synka. A skoro już jakieś dziewczynki się za nim oglądaja, to któraś go w końcu usidli ;):-D
Jak wda się w tatę pod tym względem, to nie wiem czy kiedykolwiek usłyszę o jakichś miłosnych uniesieniach:-D Jak już to pewnie o jakimś konkretnym za kilka lat;-)

Do góry