W poniedziałek idę do przedszkola na zajęcia otwarte, dzieci będą malowały na bluzkach, które mają przynieść, specjalnymi farbami do tkanin. A za tydzień znów zajęcia otwarte na basenie. A potem pewnie znów Jasełka, tylko dokładnie nie wiem jeszcze kiedy, także dość często będę w najbliższym czasie odwiedzała przedszkole.
reklama
u nas Jasełka 15 grudnia Emilka będzie Pastuszkiem ;-)
a śmiać mi się chciało jak przekazywała mi wiadomość najpierw powiedziała ze pani nas zaprasza do przedszkola na drugi dzień jej się przypomniało dlaczego na trzeci że będzie duszkiem a ja się zdziwiłam o co chodzi a potem jej się przypomniało że Pastuszkiem ;-) mam nadzieje że dobrze mi przekazała wiadomość bo dostałam informacje kiedy mam przyjść ale nie kim Emilka będzie a strój jakiś skombinować znowu muszę
a śmiać mi się chciało jak przekazywała mi wiadomość najpierw powiedziała ze pani nas zaprasza do przedszkola na drugi dzień jej się przypomniało dlaczego na trzeci że będzie duszkiem a ja się zdziwiłam o co chodzi a potem jej się przypomniało że Pastuszkiem ;-) mam nadzieje że dobrze mi przekazała wiadomość bo dostałam informacje kiedy mam przyjść ale nie kim Emilka będzie a strój jakiś skombinować znowu muszę
Miśka 5
Mamy lutowe'07
No to widzę będzie wesoło przed świętami, u Wiki jasełka - 20 grudnia, czeka nas kombinowanie stroju dla Matki Boskiej, szkoda że babcia daleko, bo z moimi talentami raczej skończy się na allegro lub w wypożyczalni.
No to będziemy Miśka się razem wzruszać, bo u nas też Jasełka 20 grudnia Z tym, że nie muszę się martwić o strój, bo Oliwka dostaje strój z przedszkola. Dostałam go dziś właśnie do odświeżenia.
Nie wiem, czy u Was w przedszkolach też były oceny indywidualnego rozwoju dzieci? Wychowawczyni zorganizowała zebranie, żeby przekazać informacje na temat rozwoju dzieci i przedstawić kierunki pracy indywidualnej z każdym dzieckiem na podstawie tej oceny. Na temat Oliwki pani powiedziała, że właściwie w każdej dziedzinie wyprzedza rówieśników (razem z jeszcze jedną dziewczynką z grupy) i jej praca z nią właściwie będzie polegać tylko na wspieraniu tego rozwoju. No nie powiem, miło coś takiego usłyszeć
Nie wiem, czy u Was w przedszkolach też były oceny indywidualnego rozwoju dzieci? Wychowawczyni zorganizowała zebranie, żeby przekazać informacje na temat rozwoju dzieci i przedstawić kierunki pracy indywidualnej z każdym dzieckiem na podstawie tej oceny. Na temat Oliwki pani powiedziała, że właściwie w każdej dziedzinie wyprzedza rówieśników (razem z jeszcze jedną dziewczynką z grupy) i jej praca z nią właściwie będzie polegać tylko na wspieraniu tego rozwoju. No nie powiem, miło coś takiego usłyszeć
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Wu szymka karty oceny były.i następne beda w lutym.wypadł super jedynie czasem nie radzi sobie z emocjami.nie akceptuje obcych dorosłych jest nie ufny co go blokuje na zajęciach np. Religii jak grupa zostaje z inną panią.a co dzieje się w przedszkolu to on mi wszystko powie sam ze szczegółami typu pani malowała usta a druga pani dała faktury a ktoś coś więc jestem zawsze na bierzaco.choć ostatni tydzień ma mikro wakacje był na mikołajkach i wyprosil by zostać w domu.chyba ma zmęczenie materiału bo non stop chodził ale od poniedziałku powrót b
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Tak jak mówiłam, strój kupiłam w Realu, całkiem przyzwoity, grunt, że Wiki zadowolona, jutro jasełka. A jak występy Kubusia i Szymka?
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Jasełka udały się cudnie