reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

reklama
Miśka masz prawo być mega dumna ze swojej córci:tak: Taki świetny rezultat, aż miło:-) Ogromnie gratuluję i życzę kolejnych sukcesów Wikusi:tak:

U nas dzisiaj irlandzki dzień matki, więc w czwartek Victor przyniósł z przedszkola lampionik dla mnie (słoik pomalowany farbami z podgrzewaczem w środku), a w piątek papierowy dzbanuszek w torebką herbaty i napisem, żebym sobie mogła spokojnie odpocząć delektując się herbatką;-):-D Jejku to mój pierwszy oficjalny dzień matki z takimi upominkami:-) Aż się wzruszyłam:sorry2:
Może jutro zrobię fotki, to wkleję;-)

We wtorek za to idziemy na 14 do szkoły, bo przyszło zaproszenie pocztą;-) Każde dziecko ma dostać balonik ze swoim imieniem i ten sam balonik ma czekać na nie we wrześniu:-) Zapowiada się całkiem miło:-)

U nas też siali ziarenka, Filip przed choroba zdążył...a wczoraj przyszedł do domu i mówi, ze żyto mu rośnie...

W domku teraz będziemy rzeżuszkę siać....na Wielkanoc..

A mi przyjęli Stacha do przedszkola tam gdzie Ewka!!!!!!! Kurcze normalnie przeszczęśliwa jestem, bo nie dość, że marzyłam o tym właśnie przedszkolu, to po drodze do Ewkowej szkoły!!!!!

super PATCH!!!! wielkie gratki!!!!!!

no WOLFIA nie dziwie sie ze sie wzruszylas...moj najcudowniejszy prezencik od Lusi ktory sama zrobila to taki mini latawiec -ze 3 cm ma i oderwala nitke od bluzki i ze to niby sznurek od latawca...:-D ach nasze slodziaki
ja lubie rzezuche ale jak Lusia w sklepie powachala to jej sie odechcialo he he

reklama
Do góry