reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

JOASIEK super wielkie gratki!!!!!!!!!!

moj tuptus pierwszy dzien po urlopie dzis w przedszkolu i byl placz.........:-:)-(zobaczymy co panie powiedza jak ja odbiore

reklama
Mój dzielny krasnal został dzisiaj pochwalony w przedszkolu :tak: Dzisiaj była 6 godzinek, jutro idzie na 7. Nie płakała w ogóle, pani powiedziała że całkiem dobrze sobie radzi, jest wesoła radosna, grzeczna i nie odstaje od reszty pomimo, że jest najmłodsza :-D I nawet coś tam zjadła, nie pozwoliła sie karmić, tylko sama chciała. Rano poszła chętnie, jak po nią przyszłam to była ucieszona, ale nie uciekała od razu do domu tylko poszła się pożegnać najpierw ze wszystkimi, nawet z rybkami w akwarium a potem jeszcze musiała poszaleć na zjeżdżalni pod przedszkolem :tak:
Ale fajnie że taki dzielny ten mój mały pyrtek, strasznie się cieszę :-D:tak:

Brawo dla Miltutka!

Susu nie martw się kazdy dzieciak inaczej reaguje, nie ma co się martwić na zapas, bedzie dobrze zobaczysz jak juz niedługo nie bedzie chciala wracac do domu z przedszkola :tak:

:tak:;-)Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :):tak:

Uff dobrze że nie zapeszyłam z tym tytułem hehe tfu tfu ;-) ale spodziewam się, że jeszcze przyjdzie taka chwila, że nie będzie chciała pójść do przedszkola... na razie póki co, to dzisiaj wcale nie chciała iść do domu :rofl2:

Dzisiaj też wcale nie chciała wyjść z przedszkola :tak: A w domu zaśpiewała mi tytułową piosenkę tego wątku :rofl2:

reklama
Do góry