reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem sobie przedszkolaczek, nie grymaszę i nie płaczę :)

No właśnie że dzisiaj rano znowu miała katarek ale już nieco słabszy niż w niedzielę. Ciężko z nią bo nie daje sobie za żadne skarby noska zakropić :no:
Do przedszkola poszła.. ale modlę się żeby się nie pochorowała, bo wolne znowu będę musiała brać (babcia wyjechała 350km) :confused2:

reklama
moja zrezygnowała z czekoladek i gum po przedszkolu sama

od października przenoszę ja do innego przedszkola ..bliżej i dłużej czynne co ułatwi mi powrót z pracy:tak:;-)

Dzięki Tyciu, dobrze :tak::tak::tak: Katarek miała tylko w niedzielę a potem we wtorek, wyleczyłam ją actifedem i Pulmexem, mozna chyba powiedzieć, że jest już zdrowiutka, cały czas chodzi do przedszkola i jest bardzo zadowolona :-) Ale z jej grupy już 4 dzieci na chorobowym :sorry:

No super, że Milence udało się tak szybko zwalczyć bakcyla :-)

Agusia, jak to nowe przedszkole? Zapisałaś już Sarkę do niego? Czy też jest takie drogie jak to, do którego teraz chodzi.

Oliwka narazie będzie siedziała z Tomkiem, bo pracuje popołudniami, ale jak się przypadkiem by zwolniło jakieś miejsce wcześniej, to ją damy szybciej do przedszkola niż od września 2010r.

Katarek miała tylko w niedzielę a potem we wtorek, wyleczyłam ją actifedem i Pulmexem, mozna chyba powiedzieć, że jest już zdrowiutka, cały czas chodzi do przedszkola i jest bardzo zadowolona :-) Ale z jej grupy już 4 dzieci na chorobowym :sorry:

To swietne wiesci. Joasiek, gratuluje Ci tak dzielnej corci, ktora dziarsko maszeruje do przedszkola:tak::tak: No i dobrze ze Milutek tak szybko wyzdrowiala

Agusia, jak to nowe przedszkole? Zapisałaś już Sarkę do niego? Czy też jest takie drogie jak to, do którego teraz chodzi.
.
przedszkole 5 minut ode mnie ..tez prywatne ..cenowo ..500zł + 6 zł za posiłek :rofl2:

dzis Sarcia była na angielskim i cały czas do nas
goodbye goodbye;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
akle fajnie z tym angielskim:tak:
dzis Lusia pierwszy raz po wakacjach nie plakala ptrzy oddawaniu jej do przedszkola, mam nadzieje ze tak jej zostanie

Do góry