daisy26
Fanka BB :)
jutro kończymy 3 miesiace
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daisy wielkie gratki dla twojej malutkiej, dużo zdrówka jej życzę no i tobie oczywiście też;-);-);-)jutro kończymy 3 miesiace
Wilsonka zdrówka dla Małgorzatki życzęA moja dostała kataru...i tak biedna spac nie mogła i cyca też z przerwami ssała. Poszłam do lekarki...a ona mi że to jej się woda wlała z basnu. Ja sobie myślę ..co za durna lekarka...jak woda wlała jak dziecko nie miało zanurzonej główki!!!Jeżu czemu ja mam taką kretynkę za lekarkę. Wieczorem się małej katar nasilił więc zadzwoniłam do koleżanki co ma 1,5 letnia córcię i powiedziała ze Nasivin jest dobry. Zaryzykowałam i kupiłam bo co robic jak dziecko płacze, odciaganie nic nie daje...Pomogło. Mała padła jak zabita bo biedna spać nie mogła w ciągu dnia. Żal mi jej![]()