reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jest jakaś szansa, że to pozytyw ?

Puchatymis

Fanka BB :)
IMG_8703.jpeg

Wyszły dzisiaj takie kreski. Rano będę powtarzać, ale może ktoś miał podobnie i się udało 🤪
Miesiączki bardzo nieregularne. Stosunek b 10 dni temu 🤘

reklama
Witam :)
Może to nie odpowiedni wątek, ale może akurat któraś z Was coś podpowie 😇
Siedem dni temu współżyłam z partnerem, był to mój ostatni dzień @.
Moje cykle trwają teraz od dwóch miesięcy 25 dni. @ trwa 6 dni. Współżyliśmy do końca bez zabezpieczenia.
Od tamtej pory ciągle odczuwam ból w podbrzuszu,raz lżejszy raz mocniejszy. I ogólnie zrobiłam się taka osłabiona, śpiąca, bez sił. Dziś na bieliźnie zobaczyłam brązową plamę.
Mogło dość do zapłodnienia, owulacja mogła być zaraz po skończonym @? Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała brązowe plamienie kilka dni po @.
Nie nastawiam się na bejbika ale gdyby wyszlo jakimś cudem to też byłoby ok 😃

Zobacz załącznik 1644960
Wyszły dzisiaj takie kreski. Rano będę powtarzać, ale może ktoś miał podobnie i się udało 🤪
Miesiączki bardzo nieregularne. Stosunek b 10 dni temu 🤘
Coś tam przebija ale czy to ciążowe to musisz poczekać do rana żeby się dowiedzieć. 😉 Każda beta startuje od zera więc każdy test na początku jest mega jasny. 😉

Moje cykle trwają teraz od dwóch miesięcy 25 dni. @ trwa 6 dni. Współżyliśmy do końca bez zabezpieczenia.
Od tamtej pory ciągle odczuwam ból w podbrzuszu,raz lżejszy raz mocniejszy. I ogólnie zrobiłam się taka osłabiona, śpiąca, bez sił. Dziś na bieliźnie zobaczyłam brązową plamę.
Mogło dość do zapłodnienia, owulacja mogła być zaraz po skończonym @? Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała brązowe plamienie kilka dni po @.
Wszystko jest możliwe, ja miałam owulacje 8 dnia cyklu (@ trwała 7 dni) , bo też miałam krótkie cykle.
Plamienie może być wszystkim, łącznie z jakims naruszonym naczyniem. Najwięcej odpowiedzi da beta, o ile nie przyjdzie @.

7 dni po stosunku to raczej nie są objawy ciazowe.
Zagnieżdżenie jest dopiero 6-12 dni po, nie mówiąc o wytworzeniu się bety itd.

Sprawdź za około tydzień :)

reklama
Wszystko jest możliwe, ja miałam owulacje 8 dnia cyklu (@ trwała 7 dni) , bo też miałam krótkie cykle.
Plamienie może być wszystkim, łącznie z jakims naruszonym naczyniem. Najwięcej odpowiedzi da beta, o ile nie przyjdzie @.
Właśnie dlatego nie nastawiam się na ciążę, jedynie tylko zmartwiło mnie to że od kolejnego dnia po współżyciu zaczęło się to pobolewanie w podbrzuszu, i ta taka bezsilność. Kalendarz pokazuje mi że dni płodne zaczęły mi się zaraz po skończonej @. Stąd przyszła mi myśl, czy może coś się wydarzy w kierunku ciąży :)
Tymbardziej,że tak jak pisałam, nie miałam nigdy takiego bólu który (dziś już 8 dzień po stosunku) nadal trwa. Plamienie brązowe wystąpilo tylko wczoraj , chwilę.
Nie nakręcam się ale chyba do spodziewanej @ oszaleje 🤦🏻‍♀️

Do góry