Puchatymis
Fanka BB :)
Wyszły dzisiaj takie kreski. Rano będę powtarzać, ale może ktoś miał podobnie i się udało
Miesiączki bardzo nieregularne. Stosunek b 10 dni temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam przebija ale czy to ciążowe to musisz poczekać do rana żeby się dowiedzieć. Każda beta startuje od zera więc każdy test na początku jest mega jasny.Zobacz załącznik 1644960
Wyszły dzisiaj takie kreski. Rano będę powtarzać, ale może ktoś miał podobnie i się udało
Miesiączki bardzo nieregularne. Stosunek b 10 dni temu
Wszystko jest możliwe, ja miałam owulacje 8 dnia cyklu (@ trwała 7 dni) , bo też miałam krótkie cykle.Witam
Może to nie odpowiedni wątek, ale może akurat któraś z Was coś podpowie
Siedem dni temu współżyłam z partnerem, był to mój ostatni dzień @.
Moje cykle trwają teraz od dwóch miesięcy 25 dni. @ trwa 6 dni. Współżyliśmy do końca bez zabezpieczenia.
Od tamtej pory ciągle odczuwam ból w podbrzuszu,raz lżejszy raz mocniejszy. I ogólnie zrobiłam się taka osłabiona, śpiąca, bez sił. Dziś na bieliźnie zobaczyłam brązową plamę.
Mogło dość do zapłodnienia, owulacja mogła być zaraz po skończonym @? Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała brązowe plamienie kilka dni po @.
Nie nastawiam się na bejbika ale gdyby wyszlo jakimś cudem to też byłoby ok
7 dni po stosunku to raczej nie są objawy ciazowe.Witam
Może to nie odpowiedni wątek, ale może akurat któraś z Was coś podpowie
Siedem dni temu współżyłam z partnerem, był to mój ostatni dzień @.
Moje cykle trwają teraz od dwóch miesięcy 25 dni. @ trwa 6 dni. Współżyliśmy do końca bez zabezpieczenia.
Od tamtej pory ciągle odczuwam ból w podbrzuszu,raz lżejszy raz mocniejszy. I ogólnie zrobiłam się taka osłabiona, śpiąca, bez sił. Dziś na bieliźnie zobaczyłam brązową plamę.
Mogło dość do zapłodnienia, owulacja mogła być zaraz po skończonym @? Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała brązowe plamienie kilka dni po @.
Nie nastawiam się na bejbika ale gdyby wyszlo jakimś cudem to też byłoby ok
Właśnie dlatego nie nastawiam się na ciążę, jedynie tylko zmartwiło mnie to że od kolejnego dnia po współżyciu zaczęło się to pobolewanie w podbrzuszu, i ta taka bezsilność. Kalendarz pokazuje mi że dni płodne zaczęły mi się zaraz po skończonej @. Stąd przyszła mi myśl, czy może coś się wydarzy w kierunku ciążyWszystko jest możliwe, ja miałam owulacje 8 dnia cyklu (@ trwała 7 dni) , bo też miałam krótkie cykle.
Plamienie może być wszystkim, łącznie z jakims naruszonym naczyniem. Najwięcej odpowiedzi da beta, o ile nie przyjdzie @.