reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Milagros bo ja wogole nie wiem czego chce .. :( do takiego stopnia, ze nie chce juz myslec o nich , szukac, czytac, nic ;(..najepiej jakby mi ktos postawil powiedzial masz jezdzij i tyle..

Iza wchodzisz do sklepu i kupujesz pierwszy który Ci się podoba :) ja też się tyle na czytałam że już sama zglupialam co chce więc mąż kupił co uważał :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

I ja tak mam. Chcialabym kupić wszystko najwłaściwiej zeby też nie przepłacic i tak zwlekam i czytam itp. Ale nie można się dać zwariować. Później przy dziecku będziemy miały chwilę moment i decyzja musi byc podjeta

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Hehe dziewczyny ja mam wozek gleboko-spacerowy a juz mysle o jakiejs fajnej skladanej spacerowce na lato:D najlepiej w kolorze mietowym/turkusowym:-) :) moj pewnie bedzie piszczal ze przeciez mamy spacerowke i ze kase wydamy w bloto ale na boku uskrobie kaske i pozniej powiem ze finanse to najmniejszy problem :-D

Ja zostaję z darowanym mammas & papas a na lato kupimy spacerowke baby jogera, britaxa lub literaxa joie. Taki jest plan.

Kejti a Ty na co ostatecznie się zdecydowalas? Miałaś chyba jeszcze cos oglądać w weekend.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Powiem Wam, że jakbym nie miała wózka po Zu to bym miała problem, bo ja zawsze mam rozkmine czy się coś opłaca i bym myślała i myślała czy się opłaca kupować gondole na te miesiące, bo na pewno nie wykorzystam jej jak przy Zu. Ja jestem z tych co nie uskuteczniają spacerów mimo wszystko. Jak mnie jest nieprzyjemnie, to na pewno na zewnątrz nie wyjde. No i po cc na pewno nie planuję od razu dźwigać, więc jak mąż bedzie w pracy to też spacery odpadają. Przy ładnej pogodzie będzie ewentualne tarasowanie.

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Hehehe Princeseczka. U mnie ma byc wozek do konca , po Julku spacerowka jak wytrzyma bedzie do dziadkow a i tak mam cichy plan na kees2go bo musze wyprobowac chocbym miala kupic na tydzien :d

Emalka tak przeczytalismy cale internety i u nas bedzie britax b motion 3. Ostatnio jeszcze ogarnęłam ze pasuje do niego gondola x lander i navington wiec kupię gondolke za stowke a spacerowke nowa za 1000 i z glowy. I tanio i dobrze bo zadnej zlej opinii na temat tego wozka nie slyszalam.
Ale w weekend i tak ide ogladnac bo sa u nas targi inmoze kupie czesc wyprawki i fotelik

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

reklama
Priinceseczka jestem baaaardzo zadowolona. Nie żałuję ani 1zł wydanej na ten wózek. No, ale wydaje mi się, że jest za obszerna jednak dla dziecka poniżej roku, które nie chodzi i nie trzyma się stabilnie w wózku. Ja kupiłam jak Zuza miała już skończone 2 lata, przez wzgląd na tą ciąże, bo to na prawdę leciuteńki wózek. Ona ma w nim sporo miejsca. Za to jeśli miałabym włożyć do niej półtoraroczniaka lub młodsze to trzeba by kupić jakąś dobrą wkładkę. Takie moje spostrzeżenia. Ja mam wersje z piankowymi kołami, a teraz już wchodzą do sklepów w PL pompowane, ale mnie po mieście dobrze się nim jeździ. Z podbijaniem nie miałam problemu, bo byłam zahartowana po ciężkim Xlanderze.

Do góry