reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Wiklinka pierwsze słyszę.

Lilith bebecar dla mnie za drogie ;)
Co do bebetto, z fotelikiem maxi cosi przeciętny model kosztuje 1800zl. Czyli taki standard, jak wszystko typu camarelo tako, riko itd. Ale którego polaczka stać na cos lepszego ;)

Co do ceny w Irlandii jeździłam jako niania w świetnym stanie quinnym kupionym za 130e, jeździ dalej, już 3rok :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Haucki widzialam w Polsce we Wloszech nie :/ ale tu kurka to chicco i inglesina na piedestal wyniesione :/ ja pewnie bede sprowadzala wozek z Pl dlatego wnikliwie studiuje wasze posty :)

Podoba mi się ten xlander , a co myślicie o graco evo xt?

Tego hauck widziałam, jak te koła przednie się sprawują w terenie?

Lilith twój ranking mi się bardziej podoba niż ten polski :D

Graco mają super opinie. I do tego te stelaże co Ci podsylalam.
Ten ma te koła lepsze ale nie wiem czemu, nie czytałam ma gorsze opinie niż zwykły.

A Mutsy?

Lilith to chyba nie emaljunga bo w sklepie interetowym maja i hartmana i emaljunge. Kurcze nie wiem co to za wynalazek , wyglada srednio a cena masakra . Co w nim jest takiego super ze on taki drogi .....

reklama
Nie wyrabiam haha.

Milagros zrób sobie listę co Ci się podoba i poczytak opinie to tu to tam. I porównaj cenowo u siebie i za granicą.
Graco są nawet polecane jako późniejsza lekka ale dużą spaverowka.

Wiklinka to nie wiem.. Może jest nie do zajechania? To jak cena taka to olej. Wózek z Pl, to jaki? Tam większego wyboru nima..

Ten x lander ekstra! I cena! Wiecie za tako tyle samo..

Do góry