reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Lilith nie przemawia do mnie ten wózek.

U nas chyba spocznie przy bebetto, albo camareli poczytalam jest lekka bo 10kg z gondola, wygląda też dosyć, jak co drugi na ulicy ale estetyczny ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith bardzo możliwe, wyglądają wręcz identycznie.

Sprostowanie do camarelo na stronie producenta pisze że stelaż 4,9kg a już na innych stronach że 9 :/ przy gondoli 4kg to już ładnych parę kilo, nie wciagne takiego wózka ma drugie piętro :D muszę go w sklepie poszukać i ponosić, nad bebetto też myślę.
Niestety tylko na wózki z tych przedziałów cenowych mas stać, a mój nie chce używanego wózka, źle wspomina używany wózek siostry.

A Bebecar?? Był już jego temat poruszany?
Milagros a wózki powystawowe? Po ile takie u Was chodzą??

To jest zas stronka venicci, trzeba by porównać. Dużo ich tu jeździ. Ale jak wcześniej były tanie tak teraz cena poleciała do góry hihi.

Link do: Home Page

Już patrzę co to za cudo :)

Ja mieszkam w małej mieścinie i ciężko o powystawowe ale popytam. ;)

Na necie zobacz, u nas częściej tam są. Na stronach sklepów tez. Czasem ludzie nowki sprzedają a czasem sklep jako zwrócone, stan idealny tylko np.rozpakowany.
No to na V to rozumiem to Bebetto? Tylko ja nie obeznana i nie wiem czy to samo na obu stronkach.
Ładnie się one tu prezentują musze przyznać.

Lilith na 99% to te same wózki, wiadomo różnią się ciut, to tak jak z autami, rynek europejski i amerykański wygląda inaczej ;) koleżanka ma spacerówkę od bebetto i jest mega zadowolona, muszę iść do niej na kawę i pojeździć :D

Haha tu używki tsgo wózka są za około 100-150f.. I wiesz, zastanawiałam się nawet czy coś z nimi nie tak.

reklama
A znacie marke wozkow Hartan? wlasniemi sie reklama wyswietlila, ceny z kosmosu ale jak jakis fenomen to moze warto uzywki szukac .Szczerze to pierwszy raz zobaczylam .

Do góry