reklama
martucha28
Mamy październikowe 2007
Hej dziewczynki.
Wlasnie zerknelam na ten watek i chce dodac ze jesli chodzi o imie Marta to wcale nie jest nieszczesliwe bynajmniej dla mnie.jak narazie wszystko mi sie uklada dobrze moze nie zawsze tak jak bym chciala ale nikt nie ma zycia wyslanego rozami................
Jesli chodzi o moje typy to chlopiec Brian a dziewczynka Sophie
aczkolwiek mezowi nie podoba sie imie dla dziewczynki(Sophie-polska Zosia-to jak jego tesciowa)
Wlasnie zerknelam na ten watek i chce dodac ze jesli chodzi o imie Marta to wcale nie jest nieszczesliwe bynajmniej dla mnie.jak narazie wszystko mi sie uklada dobrze moze nie zawsze tak jak bym chciala ale nikt nie ma zycia wyslanego rozami................
Jesli chodzi o moje typy to chlopiec Brian a dziewczynka Sophie
aczkolwiek mezowi nie podoba sie imie dla dziewczynki(Sophie-polska Zosia-to jak jego tesciowa)
martucha28 ja raczej jestem za polskimi imionami .....na początku mąż miał pomysł ,żeby ze względu na miejsce narodzin dziecka nadać norweskie imiona ale bardzo szybko wybiłam mu to z łepetynki .....podejrzewam ,że nasi rodzice też by tego nie przeżyli.....
Ale każdy ma własne zdanie na ten temat......
Ale każdy ma własne zdanie na ten temat......
m_j
Mamy październikowe 2007
U mnie imionka, zgodne wg nas obojga to:
dla chłopca - Kubuś
dla dziewczynki - Aisha Marysia
dla chłopca - Kubuś
dla dziewczynki - Aisha Marysia
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
U nas będzie na 100% Filip jeśli będzie chłopczyk, a jeśli dziewczynka to może Martusia - ale tego nie jesteśmy jeszcze pewni...:-)
reklama