reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imionka?

misia-q to jedyne imiona co do ,których jesteśmy oboje zgodni więc niech lepiej tak już zostanie :-D....przelecieliśmy już przez cały alfabet :-D:-D

reklama
Hej dziewczynki.
Wlasnie zerknelam na ten watek i chce dodac ze jesli chodzi o imie Marta to wcale nie jest nieszczesliwe bynajmniej dla mnie.jak narazie wszystko mi sie uklada dobrze moze nie zawsze tak jak bym chciala ale nikt nie ma zycia wyslanego rozami................
Jesli chodzi o moje typy to chlopiec Brian a dziewczynka Sophie
aczkolwiek mezowi nie podoba sie imie dla dziewczynki(Sophie-polska Zosia-to jak jego tesciowa)

martucha28 ja raczej jestem za polskimi imionami .....na początku mąż miał pomysł ,żeby ze względu na miejsce narodzin dziecka nadać norweskie imiona ale bardzo szybko wybiłam mu to z łepetynki .....podejrzewam ,że nasi rodzice też by tego nie przeżyli.....:-D:-D:-D:-D:-D
Ale każdy ma własne zdanie na ten temat......

Mój mąż chciał żeby Maciek nazywał się Aleksander.
No ale w końcu mały ma Maciej Aleksander no i teraz trochę żałujemy bo Olek byłby drugi synuś a tak to chyba nie za bardzo, żeby młodszy miał tak na imię jak Maciek na drugie. Jak myślicie?:baffled:

Edyta u nas będzie taka sytuacja :) Wiktor Jan będzie miał braciszka Jasia (jeśli to będzie brat), ale na drugie może będzie Stasiu :D
a więc Wiktor Jan i Jan Stanisław :D

Hm, Misia, mówisz?
To torche mnie pocieszyłaś bo mi się ten Oluś podoba.
Miała byc Ola, ale jak podobno ma jajeczka to będzie Aleksander.

u nas jeśli będzie dziewczynka to na 95% będzie Julka, a dla chłopca chyba Filip, ale nie jesteśmy pewni :-)

reklama
a ja juz sie pogubiułam i sama już nie wiem
narazie chyba poczekam na USG i jak juz bede wiedsziała co bedzie to bede mysleć
bo narazie była już Justynka Martynka Dominika I Ania a teraz mi do głowy doszła Emilka

Do góry